geminin kaptanı burada mısın bugün mülakata girdim TGS RAMp 30 kişilik bir sınıfa aldılar sonra ikili mülakat oldu uçak temizliğinde çok durdular dedim ben üç yıla yakın çalıştım Çelebi de şutta askerlikten muaf olduğumu söyledim gözümde dedim hafif kusur var görme sorunu Çalışmama engel durum yok 12.5 sgk var 8 10 yıl havacılık sektöründe deneyim var dedim şuta verin Bir ay içerisinde belli olacak bakalım evrak listesi atacaklar mı sonrasında nereye verecekler darısı başınıza

geminin kaptanı burada mısın bugün mülakata girdim TGS RAMp 30 kişilik bir sınıfa aldılar sonra ikili mülakat oldu uçak temizliğinde çok durdular dedim ben üç yıla yakın çalıştım Çelebi de şutta askerlikten muaf olduğumu söyledim gözümde dedim hafif kusur var görme sorunu Çalışmama engel durum yok 12.5 sgk var 8 10 yıl havacılık sektöründe deneyim var dedim şuta verin Bir ay içerisinde belli olacak bakalım evrak listesi atacaklar mı sonrasında nereye verecekler darısı başınıza
İyi bakalım Hayırlısı olsun en sonunda cagırmıslar sevındım adına

dGS'yi biliyorum ya şartlar ben 2009'da Atatürk'te iken havalimanında TGS yoktu TGS benden sonra geldi ya şu deneyimim var şutta oraya verseler iyi olur

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.