Merhaba, dün THY silahlı güvenlik başvuru ilanı açmış. Süreç nasıl ilerliyor. Daha önce başvuru yapanlar detaylı anlatabilir mi
Ben başvuru yaptıktan 4 ay sonra mülakat için dönüş aldım. Mülakattan da 1,5 ay sonra geri dönüş aldım. Aralıktan beri çalışıyorum. Tpss belgesi zorunlu değil. Havacılıkla alakan bile olmasa güvenlik tecrüben varsa alınabilirsin. Silahlı şart mı bilmiyorum ben de silahlıyım ama tss’ye giren silahsız arkadaşlarım da var.

Ben başvuru yaptıktan 4 ay sonra mülakat için dönüş aldım. Mülakattan da 1,5 ay sonra geri dönüş aldım. Aralıktan beri çalışıyorum. Tpss belgesi zorunlu değil. Havacılıkla alakan bile olmasa güvenlik tecrüben varsa alınabilirsin. Silahlı şart mı bilmiyorum ben de silahlıyım ama tss’ye giren silahsız arkadaşlarım da var.
Merhaba bizim durumlar ne olur bi haber var mı ? 3 ayı geçti hala olumlu gelebilirmi

Merhaba bizim durumlar ne olur bi haber var mı ? 3 ayı geçti hala olumlu gelebilirmi
Sizin durumu bilmiyorum. Çok sık alım yapmıyorlar, ihtiyaca göre alıyorlar ama daha alım olur diye düşünüyorum çünkü kurum içi güvenlikten başka yere geçiş yapanlar oluyor. Olumsuz gelmediyse yeniden başvuru yapın şansınızı deneyin

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.