Merhaba, dün THY silahlı güvenlik başvuru ilanı açmış. Süreç nasıl ilerliyor. Daha önce başvuru yapanlar detaylı anlatabilir mi

Evrak vs istemiyorlar mı peki. Başvuru ekranında sadece sorular var belge yükleme vs yok
Basvurunuzu yapın 1 hafta içerisinde online sınav atanacak sınavı bitirdikten sonra mülakata cagrılmayı bekliyeceksiniz ben sınavdan 5 ay sonra mülakat daveti aldım . 4 aydırda mülakat sonucumu bekliyorum.Toplam beklediğim süre 9 ay

Basvurunuzu yapın 1 hafta içerisinde online sınav atanacak sınavı bitirdikten sonra mülakata cagrılmayı bekliyeceksiniz ben sınavdan 5 ay sonra mülakat daveti aldım . 4 aydırda mülakat sonucumu bekliyorum.Toplam beklediğim süre 9 ay
Kimlik son geçerlilik tarihini istemiş fakat benim kimliğim bir hafta içerisinde çıkmış olacak yeni başvurdum sıkıntı olur mu? Son geçerlilik tarihi şubat 2030 olması lazım şubat ayında almış olacağım için

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.