Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
reis onları ben biliyorum benim ramp sertifikalarım var 3 yıla yakın çelebide rampde de çalıştım görüşme de ne soruyolar sordum sadece tss güvenlikden olumsuz mail geldi 8 ay sonra süreç devam ediyor pit testi duruyor 8 ay sonrada onu silerler
Benim mülakatımda senin kimlik silahsız mı diye şaşırmıştı, halbuki başvuru esnasında bilgilerde bu yazıyor. Madem silahlı alacaksın niye silahsız kimlik olanları mülakata çağırıyorsun saçmalık yani
Benim mülakatımda senin kimlik silahsız mı diye şaşırmıştı, halbuki başvuru esnasında bilgilerde bu yazıyor. Madem silahlı alacaksın niye silahsız kimlik olanları mülakata çağırıyorsun saçmalık yani
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.