Benim bı arkadaş var onada olumsuz mail gelmiş oda 12 Mayıs'ta başvuru yapmıştı mail gelmeyenler bizler yani şuan bi klasörde bekletiliyoruz ve alımlar olacak bence beklemekte fayda var illaki elinde sonunda dönüş olacak yalıdaki otel hala açılmadı bunlar toplu bı alım yapar ora açılınca bence rutin çalışmaya devam edelim elbet gelecektir bı haber havalimanına alınanlar TPSS belgesi olanlar bence olmayanda var ama çok az bakalım.
Arkadaşin mülakata katilmismiydi peki

Benim bı arkadaş var onada olumsuz mail gelmiş oda 12 Mayıs'ta başvuru yapmıştı mail gelmeyenler bizler yani şuan bi klasörde bekletiliyoruz ve alımlar olacak bence beklemekte fayda var illaki elinde sonunda dönüş olacak yalıdaki otel hala açılmadı bunlar toplu bı alım yapar ora açılınca bence rutin çalışmaya devam edelim elbet gelecektir bı haber havalimanına alınanlar TPSS belgesi olanlar bence olmayanda var ama çok az bakalım.
Olumsuz gıden arkadaşına sorar msn
Tss.hrpeak e baksın
Değerlendirme kısmında ki yıldızlar kaldırılmış mı

yok yakında oda kalkar mülakata girip olumsuz olanda oluyor ben direk elendim 8 ay sonra olumsuz diyor

Arkadaşlar şuan hepimiz çalışıyoruz şahsen benim işim iyi bı çoğumuzun işi iyi diye düşünüyorum burayı çok dert etmeyin rutin günlerinize devam edin tabiki ister insan bu şartlar altında çalışmayı ama şans işte ne olacağı belli değil ben mesala bı yandan KPSS için çabalıyorum başvurular yapmaya devam ediyorum bı nevi artık yokmuş gibi düşünüyorum hayat devam ediyor dediğim gibi alımlar devam ediyor bence yalıdaki alımlar daha başlamadı oranın tadilat vs eşya dekorasyon devam ediyor muhtemelen bence yokmuş gibi davranın önemli bilgiler olursa yazın bilgi sahibi olalım olursa ben yazarım ben şuan mesala 40 in üzerinde maaş alıyorum ama tabiki bura olursa bırakırım turizm işini.

Arkadaşlar şuan hepimiz çalışıyoruz şahsen benim işim iyi bı çoğumuzun işi iyi diye düşünüyorum burayı çok dert etmeyin rutin günlerinize devam edin tabiki ister insan bu şartlar altında çalışmayı ama şans işte ne olacağı belli değil ben mesala bı yandan KPSS için çabalıyorum başvurular yapmaya devam ediyorum bı nevi artık yokmuş gibi düşünüyorum hayat devam ediyor dediğim gibi alımlar devam ediyor bence yalıdaki alımlar daha başlamadı oranın tadilat vs eşya dekorasyon devam ediyor muhtemelen bence yokmuş gibi davranın önemli bilgiler olursa yazın bilgi sahibi olalım olursa ben yazarım ben şuan mesala 40 in üzerinde maaş alıyorum ama tabiki bura olursa bırakırım turizm işini.
Mevzu o değil ya 11 ekimde girdim ben mülakata 4-8 hafta arası olumlu olumsuz dönüş olacak dendi 4 ay oluyor ses seda yok
Arıyoruz cvp yok mail atıyoruz dönüş yok bir arkadaş mülakat yerine gitti gene bilgi alamadı olumsuz sa olumsuz desinler muhattap bulamamak insan yerine konulmamak can sıkıcı oluyor

Mevzu o değil ya 11 ekimde girdim ben mülakata 4-8 hafta arası olumlu olumsuz dönüş olacak dendi 4 ay oluyor ses seda yok
Arıyoruz cvp yok mail atıyoruz dönüş yok bir arkadaş mülakat yerine gitti gene bilgi alamadı olumsuz sa olumsuz desinler muhattap bulamamak insan yerine konulmamak can sıkıcı oluyor
Bu konuda haklısın bende gittim banada mail gelecek dendi bı nevi adam yerine konmuyor gibiyiz her ne kadar yoğun olsa da en azından süreç şu şekilde gidiyor diyecek bı muhatap olsa güzel olurdu ama napalim burada böyle bı yer herkesin bı umudu var kimisi evli çolu çocuk sahibi süreç gerçekten çok yavaş ilerliyor haklısınız haklıyız bu konuda elden bişe gelmiyor.

Arkadaşlar avcılar ambarlıdaki liman projesine görüşmeye gidiyorum orası hakkında bilgisi olan var mı ? Maaşı piyasaya göre iyi kumport limanı ne dersiniz

tss işe alıncaklar listesinde adımız yok olsa alırlar merak etmeyin yalı projesinide ben söyledim zamanında oraya alıncak adamlar bellidir ki ibb ile mahkemelik onlar önünü göremiyolar acıkcası

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.