benm silahsız basvuramam reis sadık var bizim orda aqua floryadan gecme zamdan önce 28500 alıyordı sımdı ne oldu bilmiyorum

Ben 8 ay önce silahsız olarak tss güvenlik başvurmuştum, online sınavlar sonrası bayağı bekledikten sonra 7 kasımda mülakata çağırmışlardı. Mülakat sonrası o günden beri ses yok mail yok
11 ekimdede biz girdik mülakata bizede daha olumlu olumsuz mail gelmedi

Tss. Hrpeak e girip
Değerlendirme kısmında
Pit testi boş duruyormu
Yoksa, Atanmış değerlendirme bulunamadı mı yazıyor

Benim bı arkadaş var onada olumsuz mail gelmiş oda 12 Mayıs'ta başvuru yapmıştı mail gelmeyenler bizler yani şuan bi klasörde bekletiliyoruz ve alımlar olacak bence beklemekte fayda var illaki elinde sonunda dönüş olacak yalıdaki otel hala açılmadı bunlar toplu bı alım yapar ora açılınca bence rutin çalışmaya devam edelim elbet gelecektir bı haber havalimanına alınanlar TPSS belgesi olanlar bence olmayanda var ama çok az bakalım.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.