Ben mülakata girmedim davet almadım pit testi duruyor henüz aktif hala gelmedi diğerlerine girdim 8 ay oldu süreç devam ediyor yazıyor ne olumlu ne olumsuz mailde gelmedi anlıcanız kafam durmuş vaziyette geminin kaptanı sen ne durumdasın görüşemiyoruz

Ben mülakata girmedim davet almadım pit testi duruyor henüz aktif hala gelmedi diğerlerine girdim 8 ay oldu süreç devam ediyor yazıyor ne olumlu ne olumsuz mailde gelmedi anlıcanız kafam durmuş vaziyette geminin kaptanı sen ne durumdasın görüşemiyoruz
Valla bende de ayni sekilde gozukuyor.Otele baslicam 1 2 gune 3 yildizli rahat proje diyorlar

Başkan ingilizce genel yetenek veri algılama tamamladım sarı yıldızlı içi boyalı lakin pit testini aktif etmediler oda içi boş yıldızlı bir şekilde duruyor 8 aydır dün baktım sitede gözüküyor hala ki ben mülakatada girmedim sen girdiğin haldemi sildiler

Başkan ingilizce genel yetenek veri algılama tamamladım sarı yıldızlı içi boyalı lakin pit testini aktif etmediler oda içi boş yıldızlı bir şekilde duruyor 8 aydır dün baktım sitede gözüküyor hala ki ben mülakatada girmedim sen girdiğin haldemi sildiler
Benimde boş duruyor pit mulakata girdim diger arkadaslarinda oyle bi arkadaşinkini komple.sildiler hepsini

Gokhn atatrk havalmaninda ulusal guvenlik var biluyormusun onu

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.