Yalı için TSS alım yapacak bunu duymuştum ben turizmci olduğum için mülakata girdiğimde söylemişlerdi bence onun için bekletiyorlar ama turizmci olan uzun süre otel geçmişi olana öncelik tanıyorlar çünkü otel ortamı farklı İstanbul'da hiçbir otel deneyim olmadan alım yapmıyor alıyor ama 3 4 yıldızlı yerler alır çünkü personel bulamazlar ondan arkadaşlar bide bu ıga personel alımı yapıyor otel için eğer alıyorsa nereden başvuru yapılıyor bide şartları nedir.

Yalı için TSS alım yapacak bunu duymuştum ben turizmci olduğum için mülakata girdiğimde söylemişlerdi bence onun için bekletiyorlar ama turizmci olan uzun süre otel geçmişi olana öncelik tanıyorlar çünkü otel ortamı farklı İstanbul'da hiçbir otel deneyim olmadan alım yapmıyor alıyor ama 3 4 yıldızlı yerler alır çünkü personel bulamazlar ondan arkadaşlar bide bu ıga personel alımı yapıyor otel için eğer alıyorsa nereden başvuru yapılıyor bide şartları nedir.
Bunu bastan soyleyeydin ya demek belli oldu bizleri otel.icin bekletiyorlar

Ben 2 sene polat ressidance da part time garsonluk yaptim belki ise yarar

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.