Ya
örnek veriyorum servis sistemi yetersizdi. İşe geç kaldığım zamanlar oluyordu evime uzaktı vs gibisinden. Ya da ameliyat olacaktım izin vermediler ben de sağlık sebebiyle ameliyat oldum işe katılım sağlamadım. İş verende tazminat vermemek için devamsızlık veriyor. 2021 sonrası cok sorun cıkardığı için bu maddeler 8e ayrıldı. Bilginize
Bana sizden duymak istedik birde dediler ben açıkladim herhangi bir isyerinle sıkıntı yasamadim diye onlarda bunu tazminat vermemek icin yapiyorlar dedi bizlik bi sorun yok aklıniza takılmasin dediler hayirlisi bakalım

o konuda haklısınız. Umarım bir sorun cıkmaz da hayatınızın geri kalanında bazı şeyleri dert etmeden az da olsa kafanız rahat bir şekilde güzel bi hayat sürebilirsiniz

o konuda haklısınız. Umarım bir sorun cıkmaz da hayatınızın geri kalanında bazı şeyleri dert etmeden az da olsa kafanız rahat bir şekilde güzel bi hayat sürebilirsiniz
Bu kodun icerigini nasil.gorebiliriz e devletten bakılıyormu ? 2020 öncesi isveren kendi çikarmisti bunumu gorduler acaba benle birlikte 100 kisi falan cikarilmisti

sgk hizmet dökümüne gir. tüm zamanları işaretle. Barkodlu belge oluştur sonrasında indir . Finalde alttaki resimde 3 gözüken yere bak orada sende kod 29 yazıyor

SGK Hizmet Dökümü Temini | Yeminli Tercüme | Çeviri

Tüm çalıştığın yerlerde giriş tarihin ardından sigortalılık sürenin bitiminde cıkış tarihin gözükür. İki tarih arasında kaç gün sigortan yatırıldığı gün cinsinden gözükür. Eksik gün (devamsızlığını belirtir)
diğer sütunda çıkış nedenin yazar sayı ile. mesela 3 istifa ile ayrılmış. mesela 18 sözleşme süresi dolmuştur gibi kodlar bu kodlardan sıkıntılı olanlar var genellikle 42 üstü sıkıntılı kod diye geçer

Tüm çalıştığın yerlerde giriş tarihin ardından sigortalılık sürenin bitiminde cıkış tarihin gözükür. İki tarih arasında kaç gün sigortan yatırıldığı gün cinsinden gözükür. Eksik gün (devamsızlığını belirtir)
diğer sütunda çıkış nedenin yazar sayı ile. mesela 3 istifa ile ayrılmış. mesela 18 sözleşme süresi dolmuştur gibi kodlar bu kodlardan sıkıntılı olanlar var genellikle 42 üstü sıkıntılı kod diye geçer
Tee 2014 te calistigim yerler gozukuyor 15 gün falan calismisim muhtemelen gunljk.gittigim.isler olabilir 20 sene gecmis sorun olmaz insallah

Üstadım için rahat olsun. Yetkili bir insan bunu anlayabilir. Uzun vadeli çalışmamış olman artı bir şey

• Like
Tepkiler: Gemininkaptani

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.