Sizin mulakat saati kaçtıBenimde 11 ekim banada henüz mail gelmedi olumsuz sanırım bizimde ya olumlu olsa gelirdi zaten şimdiye
29 kod fln demişlerdi zaten
Sizin mulakat saati kaçtıBenimde 11 ekim banada henüz mail gelmedi olumsuz sanırım bizimde ya olumlu olsa gelirdi zaten şimdiye
29 kod fln demişlerdi zaten
09.30 ilk ben girdim zaten sarı saçlı bir bayan ve bir erkek soldaki ilk odada oldu mülakatSizin mulakat saati kaçtı
Hi benim 2 bayan vardı girdigimde 3 gibiydi benimde09.30 ilk ben girdim zaten sarı saçlı bir bayan ve bir erkek soldaki ilk odada oldu mülakat
Taksim ofis projesi fln demişlerdi
Önumuzdeki hafta belli olur kesin bizim hayirlisi bakalim 29 kod sorun olmaz insallah09.30 ilk ben girdim zaten sarı saçlı bir bayan ve bir erkek soldaki ilk odada oldu mülakat
Taksim ofis projesi fln demişlerdi
Proje neresi dediler sizeHi benim 2 bayan vardı girdigimde 3 gibiydi benimde
Proje söylemediler istanbul geneli dedilerProje neresi dediler size
AnladımProje söylemediler istanbul geneli dediler
Belli olmaz mulakat esnasinda karsiya nasıl.bir intiba biraktigimizda önemli takım.elbiseli traşlı gittim mesela gece nobetten ciktiydim mulakat günü bunlarda önemli belli olmaz bakalım hayırlısıAnladım
Özellikle söylediler bana taksim ofis projelerimiz var buralarda servis yemek sağlayamıyoruz ama ücretini veriyoruz uygun mu dıye,
Ama 29 kodlu işi sorguladılar banada sorun etmiyoruz dediler ama inanmıyorum sorun etmiyor olsalar sormazlardı olumsuz maili gelcek diye düşünüyorum 4-8 hafta içinde olumlu olsa gelirdi ümidim yok yani
arkadaşlar kod 29 sıkıntılı bi kod. 2021 öncesi çalıştığınız yerlerde bu kodu aldıysanız işverenler işe alım sırasında sebebini sorar genelde. 2021 sonrası 42-50 maddelere bölündü bunlar arasında en masumu kod 48dir. Eğer SGK hizmet dökümünüzde o kodu aldığınız iş süresi boyunca devamsızlık yapıldıysa bu sebeple o kod verildiği kanaatine varılır ve iş başı yapmakta sorun olmaz. Ama devamsızlık gözükmüyorsa hiçbir işveren sıcak bakmaz.Anladım
Özellikle söylediler bana taksim ofis projelerimiz var buralarda servis yemek sağlayamıyoruz ama ücretini veriyoruz uygun mu dıye,
Ama 29 kodlu işi sorguladılar banada sorun etmiyoruz dediler ama inanmıyorum sorun etmiyor olsalar sormazlardı olumsuz maili gelcek diye düşünüyorum 4-8 hafta içinde olumlu olsa gelirdi ümidim yok yani
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.