Haftaya kaldık galiba 2 ay dedilerse bu ayın 10 una kadar gelir inşallah haberYok malesef
Haftaya kaldık galiba 2 ay dedilerse bu ayın 10 una kadar gelir inşallah haberYok malesef
İnsallah tanidik olsa icerde sorariz yok demi sizindeHaftaya kaldık galiba 2 ay dedilerse bu ayın 10 una kadar gelir inşallah haber
Onu ancak orası bilir diyorlar çalışanlarİnsallah tanidik olsa icerde sorariz yok demi sizinde
Daha mülakata cagırmadılar beni belki dahada cagırcakları var mülakatları olumlu gecen kişilerden bir sınıf oluşturduğunu düşünsem toplu alım yapsa çünkü alınıcak kişi sayısını tss tarafından biliniyor sürec uzar ama yok bireysel alım yapsa sürec biraz daha kısalır arşiv araştırması güvenlik soruşturması binlerce basvuru değerlendirme sonuclaeı birde yıl sonu asgari ücret belli olucak şirketler bütçe kapatcak gibi nedenlerden de uzuyor olabilir tanıdık olsa bile fayda etmez arkadaslar şirket çalışanı da olsa işi ankaradan bitirmen lazım birebir şahit oldum kargoda güvenlıkde calısan tanıdıklar var kadak güvenlık olsa faydamız olurdu o
Onunla la bir ilgisi yok çünkü sürekli çalışmaya başlıyorlar bence sınıflar boşaldıkça çağırıyorlar. 6 sene çalıştım havalimanında geçen ay 2 arkadaşım başladı bence böyle
Avrupa yakasindamisiniz sizdeben atatürkde iga havalımanıda dahil 8 yıldan fazla çalıştım sektörde güvenlık değil sadece demekki bireysel alım yapıyorlar thy ortaköyde bogazın altında yalı aldı docoyla birlikde 96 odalı oraya taşeron sokmaz diye tahmın ediyorum kendı guvenlıgını yapıyor nasıl olsa dua edelım orası olsun
Oda olabilir ama alımı bitirmedebilir benim arkadaşlarıma soruyorum hepsi havalimanında başlamışben atatürkde iga havalımanıda dahil 8 yıldan fazla çalıştım sektörde güvenlık değil sadece demekki bireysel alım yapıyorlar thy ortaköyde bogazın altında yalı aldı docoyla birlikde 96 odalı oraya taşeron sokmaz diye tahmın ediyorum kendı guvenlıgını yapıyor nasıl olsa dua edelım orası olsun
Evet beraber çalıştığım arkadaşlarım geçen ay başladı.mulakata girene haber mutlaka geliyor çünkü adam üstüne basa basa söyledi olumlu olumsuz mutlaka haber vericez dediGuvenlik olarakmi basladilar ?
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.