Reis boşlukla bir alakası yok tamamen yavaş işlediği için böyle yoksa ihtiyaç var
Kadro dolu değilse artik cevap gelmesi lazim bide ben insan kaynaklari olsam olumsuz olanlari bi liste olumlari bi liste o.sekil mail gonderirim yani şuana kadar burda 1 kisi olumlu gorduk ama.olumsuz olumlu olan kisiden duyduk.Buda garip

Kadro dolu değilse artik cevap gelmesi lazim bide ben insan kaynaklari olsam olumsuz olanlari bi liste olumlari bi liste o.sekil mail gonderirim yani şuana kadar burda 1 kisi olumlu gorduk ama.olumsuz olumlu olan kisiden duyduk.Buda garip
Bizim isme sıra gelmiyor ki cvp gelsin buranın işleyişi bu dediğin gibi yapsa kimse mağdur olmaz ama burası böyle yapıyor

Merhaba ben 3 Aralık'ta mülakata girdim 40 gün sonra haber verilecek dendi.Ataturk havalimanı silahci olarak alacaz dediler oradaki şartlar nasıldır çalışma ortamı bilen var mı acaba

Merhaba ben 3 Aralık'ta mülakata girdim 40 gün sonra haber verilecek dendi.Ataturk havalimanı silahci olarak alacaz dediler oradaki şartlar nasıldır çalışma ortamı bilen var mı acaba

Biz Ekim 10 da girdik 40 gün dendi 65 oldu hala bekliyoruz ve beklicez de şartları güzel ama bekleme olayı baya sürüyor görüldüğü gibi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.