pitde ne değişikliği var bende aynı duruyor olumsuz mail geldi ama silmediler duruyor öyle iki ay olcak nerdeyse

arkadaşlar beni de bilgilendirir misiniz değerlendirmeler ilgili çok olumlu değil bekleyişim yazdıklarınızı okuduktan sonra ama yine de bilgi rica edicem 12 martta başvuru yaptım çok yeni yani ilk günden beri aynı duruyor yıldızlar ful dolu altta ki yıldızlar da tamamlandı dolu başlatıldı yarım yıldız onun üstündeki de boş başlatılmadı yazıyor

Moderatör tarafında düzenlendi:
arkadaşlar beni de bilgilendirir misiniz değerlendirmeler ilgili çok olumlu değil bekleyişim yazdıklarınızı okuduktan sonra ama yine de bilgi rica edicem 12 martta başvuru yaptım çok yeni yani ilk günden beri aynı duruyor yıldızlar ful dolu altta ki yıldızlar da tamamlandı dolu başlatıldı yarım yıldız onun üstündeki de boş başlatılmadı yazıyor
Geçen senemi girddiniz

başlatıldı sarı yarım yıldız bende başlatılmadı boş yıldız tamamlandı tamamen sarı yıldız olumsuz mail gelmişdi bana ama bi ekmek cıkmaz bana zannetmiyorum

geminin kaptanı iga bayram ikramiyesi ateşliyor pazartesi yatıcak hesaplara sen ben kuru maaşa devam tssden bı cacık cıkmadı adeletin bumu dünya

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.