Evet mail gelmiş teşekkür ederim. Bu TPSS belgesi önceki olanlarda da isteniyor muydu
Valla isteniyor yaziyorda biz geçen seneden beri basvurumuz var mülakata da katıldık insan kayanklariyla.birebir görüştük daha dönüş olmadı eleme usulü oluyor bu basvudan sonra onlien sınav oluyor daha sonrasında mülakata davet ediliyorsunuz online sınav sonucuna göre benim tecrübe edindiğim kadarıyla benim tpss m yoktu ama sınavdan 5 ay sonra mülakata çağrıldım.Bugunlenbirlikte toplamda 9 aylik bir süreçten bahsediyorum

Arkadaşlar TPSS belgesi olan birisi o belgeye nasıl sahip olduğunu ve nereden aldığını söyleyebilir mi acaba

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.