Pozisyon veya İlan Adı
Tss destek hizmetleri
hocam olumlu dönüş almışsın hayırlı olsun, sen benden sonra mülakata girmiştin. Bana da henüz olumsuz dönüş olmadı, beklemedeyim atatürk havalimanı için. sen ne mezunusun, deneyimin var mıydı? Ben lisans mezunuyum, öğretmenim acaba beni farklı pozisyon için mi bekletiyorlar
merhaba siz hangi bölüm için başvuru yapmıştınız ?

Merhaba, yaklaşık 2 ay sürüyor. (Olumlu-olumsuz dönüşler) Bu işe bel bağlamayınız. İşinize odaklanın zaten olumlu olunca size mail atacaklar.odaklanırsanız işinizden olabilir ve ya yeni fırsatlardan mahrum kalırsınız. Tecrübe :)

• Like
Tepkiler: Hhvksd
Arkadaşlar merhaba yeni dönüş alan arkadaşlar var mı acaba ? Benim 10 uncu hafta içerisindeyim 11. Hafta olacak ama dönüş yok heyecan var merak var stres var ve enterasan bir durumdayım ☺️

Arkadaşlar merhaba yeni dönüş alan arkadaşlar var mı acaba ? Benim 10 uncu hafta içerisindeyim 11. Hafta olacak ama dönüş yok heyecan var merak var stres var ve enterasan bir durumdayım ☺️
Merhaba uzun sürüyor zaten. Ancak uzun sürdü ise olumsuz olma ihtimali yüksektir. Hayırlısı olsun

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.