Pozisyon veya İlan Adı
Tss destek hizmetleri
Arşiv soruşturması devlet güvenliğini kapsar bir adli kayıt, aile geçmişinde kamu ve kurumlara zarar verilmesi ve geçmişi gibi konular incelenir. Sitede girdiğimiz bilgiler klasik bir özgeçmişten ötesi değil, sigorta geçmişimizden de ancak kodlara erişebilir çıkma sebeplerimizi yine bizim ağzımızdan dinlemek zorundadırlar. İk tarafı evrak teslime kadar verdiğimiz bilgilerle sadece özgeçmişimizin işe uyumlu olup olmadığını değerlendirebilir. Apron kartı verme arşiv soruşturmasıda mülki idare amirliğine ait yine tss bu konuda yetki sahibi değil
Anladım. Detaylı açıklaman için teşekkür ederim

• Like
Tepkiler: Hhvksd
aynı gün mülakata girdik bi abiyle beni henüz aramadılar, onu aramışlar hatta ptesi işbaşı. yalnız orda bi sürü kişi evrak teslimine gelmiş yani aranan olmuş. beni aramadılar. olumsuz dönüş de olmadı
O zaman hakkimizda hayırlısı olsun inşallah bizede hayırlı haberler gelir tez zamanda haber alan yaza bilirmi buraya

17 Ekim'de mülakata girip dönüş alan varmı arkadaşlar
hocam olumlu dönüş almışsın hayırlı olsun, sen benden sonra mülakata girmiştin. Bana da henüz olumsuz dönüş olmadı, beklemedeyim atatürk havalimanı için. sen ne mezunusun, deneyimin var mıydı? Ben lisans mezunuyum, öğretmenim acaba beni farklı pozisyon için mi bekletiyorlar

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.