Pozisyon veya İlan Adı
yer hizmetleri
İstasyon Adı
İstanbul
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

RS6

Üye
5 Ara 2024
192
104
35
Tss de çalışmaya başladım diyelim ki ama aslında tgs de çalışmak istiyorum yani orayı daha uzun süreli olarak görüyorum.
daha yeni çıktım tss mülakatından ve iş bana devamlı yapılabilecek bir iş gibi gelmedi. geçici olarak tss de çalışıp çıkış versem ocakta tgs ilanına başvurabilir miyim.
beni değerlendirirlermi yoksa tss iştirak şirketi olduğu için ve oradan çıkış yaptığım için engel bir durum mu olur ?

@admin

cevap verirseniz sevinirim yanlış bir karar vermemek için.

Merhaba, çıkış vermeden TGS ilanına başvuru yapabilirsiniz ve işe alındığınızda çıkışınızı verirsiniz. TGS ilanlarında herhangi bir iştirakte çalışmama şartı bulunmuyor.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.