Pozisyon veya İlan Adı
TİPSİZ PİLOT
Bu konuya ilk mesaj 22 Temmuz 2025'te yazılmış.
Savaşlar bitip dünya ekonomisi düzene girerken büyümenin ayak sesleri Cadet ilanıyla duyulur ve type'sız pilotlara ihtiyaç duyulmadan bu süreç atlatılır.
Benim type'sız ilan beklentim 2034

Boeing tarafından 2029 yılında ilk teslim edilecek uçaklar geniş gövde olacak bildiğim kadarıyla

Bne kesinlikle tipsiz pilot ilanı için 7-8 sene bekleneceğini düşünmüyorum. Bu son bahar ya da 2027 yılı içerisinde bir ilan bekliyorum. Burada bilgi alışverişi daha aktif olsa duyulan şeyler söylenmeye çekinilmese çok daha güzel olur. NON-TYPE için bir duyum alan hiç yok mu ?

Hem tipsiz hem cadet için bayrak taşıyıcının içinde yetkili bir abi bana 2027 sonbaharına kadar ilan beklemeyin dedi. Siz yine de her an açılacakmış gibi hazır olun tabi

Hem tipsiz hem cadet için bayrak taşıyıcının içinde yetkili bir abi bana 2027 sonbaharına kadar ilan beklemeyin dedi. Siz yine de her an açılacakmış gibi hazır olun tabi
Alakasız olacak ama sormazsam içimde kalcak ben yedek aday statüsündeyim kabin için hiç duyum alan var mı alımlarda genel bir duruş olacak mı kokpit farklı bir kategori gibi mi şimdiden teşekkür ederim cevaplayanlara

Duyumum yok ama kabinde kokpite nazaran sirkülasyonun daha fazla olduğunu hesaba katarsak kokpit alımlarına nazaran daha avantajlı olduğunuzu varsayabilirim.

• Like
Tepkiler: kittycatlover

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.