Pozisyon veya İlan Adı
TİPSİZ PİLOT
2027 yazını kastetmek istemiştim. Mülakat süreci, tip eğitimi, , LIFUS derken en geç Kasım ayında yayınlanır diye düşünüyorum. AJet tip yetkisi alamasa bile TK üzerinden tip verilip AJet'e aktarılabilir. Şubat ayında geçen sene kurul aşamasından onay alıp AJet için bekletilen adaylara bu durum gerçekleştirildi.

emirates teklifine sıcak bakan cok fo veya kaptan oldu mu acaba bu durum emeklilik durumu cadet durdurulması savasın ımza asamasına gelmesı vs ben sahsen bu son zamanlarda 3-4 ay onceye kadar daha umutluyum ozellıkle savasa ragmen turkıyede hıcbır havayolu ucak sıparıslerını ıptal etmediler ajete bu sene kac ucak geldı atoyu uzun zamandır almaya calısıyorlar ... bakalım agustos sonrası belki guzel haberler alırız.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.