Herkese iyi bayramlar diliyorum
️
En kısa zamanda ilan açılması dileğiyle
164,165 imza atmış
Darısı bize
En kısa zamanda ilan açılması dileğiyle
164,165 imza atmış
sonbahar gibi bir umut var sanırım
Kitabın ortasından konuştun hocamBir alım olursa eğer, bu dış kaynaktan son toplu alım gibi bir şey olur. Ufak tefek charter alımlarından bahsetmiyorum. Herkes gardını ona göre alsın. Her şey savaşın bitmesine bağlı arkadaşlar. İçeride uçan kaptanlara bakmayın, hepsi piyasadan bihaber, adamla konuşuyosun THY ilanı vardı geçenlerde başvurdun mu diyor. Konudan bu kadar uzaklar, unları tuzları kuru çünkü hepsinin.
Konudan biraz bagimsiz olucak fakat kabin alimlari ilgili ne düşünüyorsunuz cok hakim degilsinizdir ama yorumunuzu merak ettim bizim alimlarda durdu cok uzun sure onceHer ay 5 ila 10 uçak gelmeye devam ediyor. Savaş bitince hem cadet hem tipsiz alımları başlayacaktır. 400 cadet mezunu AJet ve TK çatısına asla yetmeyecektir. Pratt Whitney motorlarda önemli gelişmeler kaydedildi, uzun süredir yatan motorsuz uçaklar yavaş yavaş filoya katılmaya başladı. Savaşın bitmesiyle, her ay gelen siparişlerle ve tamir olan motorlar ile birlikte büyük tipsiz alımları ilerde olacaktır. Bunun başlangıcını ise savaşın bitişi ve talebin yeniden oluşması belirleyecektir.
Alımlar için en önemli gösterge konma sayıları. Geçen yılın Mayıs ayına göre uçak sayısı %12 artmasına rağmen konma sayısı ( sefer sayısı ) %0.1 düşmüş. Fazla fazla uçak geliyor evet ama sefer sayıları geçen seneyle aynı hatta daha düşük. Yani bu şu anlık bir ihtiyaç oluşturmuyor. Bugün gördüğüm haber AJet'in kabin çalışanlarına part-time'a geçiş teklifi yaptığı haberiydi. Yakın zamanda ihtiyaç beklemiyorum bu yüzden.Konudan biraz bagimsiz olucak fakat kabin alimlari ilgili ne düşünüyorsunuz cok hakim degilsinizdir ama yorumunuzu merak ettim bizim alimlarda durdu cok uzun sure once
Evet haklısınız... teşekkür ederim cevabınız için, umarım kış döneminde haber alırız hem cadet hem kabin, sağ olunAlımlar için en önemli gösterge konma sayıları. Geçen yılın Mayıs ayına göre uçak sayısı %12 artmasına rağmen konma sayısı ( sefer sayısı ) %0.1 düşmüş. Fazla fazla uçak geliyor evet ama sefer sayıları geçen seneyle aynı hatta daha düşük. Yani bu şu anlık bir ihtiyaç oluşturmuyor. Bugün gördüğüm haber AJet'in kabin çalışanlarına part-time'a geçiş teklifi yaptığı haberiydi. Yakın zamanda ihtiyaç beklemiyorum bu yüzden.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.