Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Mesai saatleri, uyku düzeni, yalnız yaşamaya alışkın olmak, güçlü psikoloji, uyanma gibi sorunların olmaması, Multi sağlıklı bir yaşam tarzı ve fit olmak enerjik olmak, müşteri iletişimi konusunda profesyonellik. Çok çok istediğiniz bir meslek olmalı, şartları iyi diye geliyorsanız gerçekten isteyenlerin önünü kapatmayın İngilizceniz iyi diye.
açık söylemek gerekirse önünü kapatmayın yapmayın bu işi diye konuşmalarınız cidden tam tersi etki yaratıyor insanları hırslandırıyor yani rakip elemiş olmuyorsunuz haberınız olsun.

Arkadaşlar hiç gerek yok birbirimizi kırmaya. Herkesin görüşlerine saygı duyalım. Fikrimizi saygı sevgi çerçevesinde belirtelim. Hem belli mi olur yarın öbür gün aynı uçakta görev yaparız :) Hadi benim hesap anonim ya siz napcanız 😅. Hayırlı süreçler herkese 😊
Benimde anonim sorun yok denk gelirsek neden olmasın kahve içer gırgır geyik yaparız @endless @birzamanlarF16da umarım olumlu dönüş gelmiştir. Sgk hizmet dökümünüz.

Benimde anonim sorun yok denk gelirsek neden olmasın kahve içer gırgır geyik yaparız @endless @birzamanlarF16da umarım olumlu dönüş gelmiştir. Sgk hizmet dökümünüz.
Olumlu olursa burdan ismimizi paylaşırız artık 😅. Açıkçası bana 1 hafta önce SGK belgeniz okunamıyor tekrar yükleyin maili geldi sadece. Ben de tekrar yükledim. Onun dışında bir gelişme yok. Fakat 5 senelik otelcilik tecrübemin ilk senesi korkutuyor beni. İlk otel SGK kodumu kat hizmetleri diye girmiş Resepsiyon olmama rağmen. Yine de 2 yıl şöyle böyle tamamlarım diye düzelttirme gereği duymamıştım. İnşallah olumlu gelir. Teşekkürler. Sizin olumlu herhalde ?

Olumlu olursa burdan ismimizi paylaşırız artık 😅. Açıkçası bana 1 hafta önce SGK belgeniz okunamıyor tekrar yükleyin maili geldi sadece. Ben de tekrar yükledim. Onun dışında bir gelişme yok. Fakat 5 senelik otelcilik tecrübemin ilk senesi korkutuyor beni. İlk otel SGK kodumu kat hizmetleri diye girmiş Resepsiyon olmama rağmen. Yine de 2 yıl şöyle böyle tamamlarım diye düzelttirme gereği duymamıştım. İnşallah olumlu gelir. Teşekkürler. Sizin olumlu herhalde ?
Henüz ses çıkmadı 😂

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.