Pozisyon veya İlan Adı
TÜRBANLI KABİN MEMURU
Bugun mülakatım vardı anladığım kadarıyla thy türban yasağını kaldırmış 3 türbanlı arkadaşımız kontrolden geçip ingilizceye alındılar dövme istememelerinin nedeniyle türban aynı kapıya çıkıyor türbana ayrıcalık tanıyıp dövmelere tanımamalarını kınıyorum sildirme aşamasındaydım baya da bi silikleşmişti dövmem ama elediler türbana müsamaha gösteriyorsanız eğer dövmeye de göstermelisiniz çok canım sıkıldı bu konuya sizinle paylaşmak istedim
Merhaba, benim de parmağımda var, sekiz seans aldım azıcık fondöten bile tamamen görünmez yapıyor. Ek olarak sildirme seansına devam edecek beş kurusum kalmadı, işe başlayınca devam edecegim zaten. Sizin nerenizde dovmeniz? Türban konusu ise, bence öyle düşünmeyin. Türban da bir haktır toplumda. THY çok büyük köklü bir kurum, türbana göre değil, donanımlarına göre iyi olduklarını dusunduklerine emin olalım. Önce kuruma guvenelim bence, kötü düşünmeyin. Biraz daha sildirin şansınızı tekrar deneyin. Bir cabin crewn en büyük özelliği hiçbir koşulda pes etmemek olmalidir. Bir gün başaracağıniza inanın

• Like
Tepkiler: AviatorT
ay arkadaşlar ben mi mülakattaydım siz mi gerçekten hayretler içerisinde okuyorum aynı binada başka mülakatlar da yapıldığını biliyorum ama biz kabin ekibindeydik ve kabin ekibi odasına alındık ve kabin ekibi bilgilendirilmesi yapıldı ve evet bahsettiğim arkadaşlarda vardı ortada yanlış yönlendirme yok yalan yanlış beyan da yok olanı söylüyorum
Burada size cevap veren herkes zaten sektörde. Burada at kafadan bilgi yarışması yok yani. Bence biraz sakin olun :)

Türk Hava Yolları Kabin Ekibi Üniforma Kullanımı ve Temsil Prosedürü ile ilgili herhangi bir değişiklik bulunmamaktadır.

Bahsettiğiniz adaylar mülakatlara baş örtüsü ile katılım sağlamış olabilir fakat süreçleri olumlu sonuçlanmış olsa dahi çalışırken şirketi ne şekilde temsil etmeleri gerektiği bilgisi o gün ilgili mülakat görevlileri tarafından kendilerine mutlaka tebliğ edilmiştir.

Kabin memuru tesettürlü kabul edilmiyor fakat yer hizmetleri alıyor belki süreci yer hizmetleri içindir. Mülakatlar aynı yerde olabiliyor veya günü değiştirmiş olabilirler o gün kabin memuru mülakatları ile çakışmış olabilir

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.