Merhaba, benim de parmağımda var, sekiz seans aldım azıcık fondöten bile tamamen görünmez yapıyor. Ek olarak sildirme seansına devam edecek beş kurusum kalmadı, işe başlayınca devam edecegim zaten. Sizin nerenizde dovmeniz? Türban konusu ise, bence öyle düşünmeyin. Türban da bir haktır toplumda. THY çok büyük köklü bir kurum, türbana göre değil, donanımlarına göre iyi olduklarını dusunduklerine emin olalım. Önce kuruma guvenelim bence, kötü düşünmeyin. Biraz daha sildirin şansınızı tekrar deneyin. Bir cabin crewn en büyük özelliği hiçbir koşulda pes etmemek olmalidir. Bir gün başaracağıniza inanınBugun mülakatım vardı anladığım kadarıyla thy türban yasağını kaldırmış 3 türbanlı arkadaşımız kontrolden geçip ingilizceye alındılar dövme istememelerinin nedeniyle türban aynı kapıya çıkıyor türbana ayrıcalık tanıyıp dövmelere tanımamalarını kınıyorum sildirme aşamasındaydım baya da bi silikleşmişti dövmem ama elediler türbana müsamaha gösteriyorsanız eğer dövmeye de göstermelisiniz çok canım sıkıldı bu konuya sizinle paylaşmak istedim