5-6 yıl öncesinde psikolojik muayenede yazılmış basit bir antidepresan var peynir ekmek gibi dağıtılan bir ilaç kullanmadım da zaten. Staj yaptığım yer türkiyenin en iyi özel havacılık şirketiydi ve yapılan kapsamlı sağlık taramasında bir sorun olmamıştı. Thy doktor muayenesinde bir sorun olur mu kesin ret denilecek bir durum var mı acaba
Son durum nedir abi. Ben de 5 yıl önce antidepresan kullanmıştım da engel oluşturur mu işe girmekte

Reis ben elendim mülakattan ya oraya gelmedi iş
Ama için rahat olsun doktor da seni giyiminle duruşunla iyi görürse yıllsr önceki muhabbet teknisyenlikte sorun olmaz
Tüh be valla üzüldüm geçmiş olsun :( yaklaşık 8 10 kişiye falan sordum seninle beraber herkes sorun olmaz dedi sanırım artık ikna oldum :)

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.