Celo06

Üye
1 May 2024
24
1
30
Sınava giren arkadaşlar evden online mi girdiniz bakırköyde yerinde mi? sınav hakkındada bilgi verir misiniz zor mu kolay mı?

Sınava giren arkadaşlar evden online mi girdiniz bakırköyde yerinde mi? sınav hakkındada bilgi verir misiniz zor mu kolay mı?
Hocam ben online girdim süreler yeterli ben geç saatte girdim genel yetenek tablo da sürem az kalmıştı ingilizce kolaydı açıkçası zamanı yönetmek önemli çözersin hayırlısı olsun hepimiz için başarılar

• Like
Tepkiler: havacihanimmm
Arkadaşlar ben teknik destek personeli için 27.02.2024 te başvurdum daha mail gelmedi siz ne zaman başvurdunuz ne zaman mail geldi veya mail gelir mi bi öneriniz var mı?

Hocam ben online girdim süreler yeterli ben geç saatte girdim genel yetenek tablo da sürem az kalmıştı ingilizce kolaydı açıkçası zamanı yönetmek önemli çözersin hayırlısı olsun hepimiz için başarılar
hangi tarihte başvurdunuz ? sonuç geldi mi ?

Sınav Bakırköy’de oluyor genel yetenek ve İngilizce, genel yetenek sınavı kolay kasmana gerek yok ingilizcede sana bağlı a2 seviyesi
Seni sınava ne zaman davet ettiler

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.