Pozisyon veya İlan Adı
kabin memurluğu

iturned

Üye
8 Ağu 2025
24
2
0
Meslek
Kabin
arkadaşlar olumsuz maili aldım ama başvurular hâla açık tekrardan başvuru yapabilir miyim

Video mülakattan mı olumsuz aldınız? Tekrar bavuru çok mantıklı gelmiyor açıkçası. Bi daha ki alımları beklemeniz gerekir

merhaba ben de bugün kuruldan olumsuz mail aldım sağlık aşamasına geçememişim sanırım bu süreçte ilan açık olduğu için tekrar başvuru yapılmıyor

Kurul nasıl geçmişti? Sizce neden olumsuz oldu?
aslında güzel cevaplar verdiğimi düşünmüştüm çok da soru soruldu hepsini cevapladım uzun sürdü yani hemen çıkmadım da kuruldan ama sanırım cevaplarım yeterli değildi açıkçası bu aşamada neye dayanarak olumsuz olduğundan emin değilim çünkü özgeçmişim oldukça doludur, 3 dil biliyorum vs.

olumlu alanlar neye dikkat etti acaba bilginiz var mı ben de kuruldan olumsuz aldım da
Maalesef olumlu alan bir tanıdığım yok, olumlu alanlar bilgi verirse ben de çok mutlu olurum. Benim kurul mülakatı biraz uzun sürmüştü, birkaç soruda takıldım ama streslenmemiştim, cv ve dilimle ilgili bir sıkıntı yoktu; bu sebeplerle belki olur sanmıştım. Hayırlısı olsun hepimiz için.

• Like
Tepkiler: iturned
kurulda sanırım çok kısa ve direkt cevaplardan ziyade biraz detaylı ve karakterimiz hakkında ekstra bilgi veren cevaplar vermemiz avantaj oluyor

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.