Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Umarım sizle beraber uçma şansım olur. Çok iyi birisiniz 😊. Hazır yakalamışken bir soru daha sorsam 😅 Boy ölçümü için bazı arkadaşlar eksik ölçülüyor denmiş neden öyle acaba? Cihaz ölçmüyor mu zaten ?
Umarım olur, teşekkür ederimm hepimizin hedefi ve hayali aynı yardımcı olmak görevimiz🙏🏻✨ Bence öyle bir şey yok bende 1.63 sanıyordum kendimi mesela ama 1.65 çıktım tam tersi😅

Giyim konusunda bir sorum olucak. Gömlekten pantalona ayakkabıdan kravata kadar siyah giyip üstüne Gri ceket almam sorun olur mu sizce ? Siyah - beyaz mı olmak zorunda illlahaki görünüşümüz ? Siyah - gri yapsam ne sorun olur acaba. Kafaya taktım :D

Giyim konusunda bir sorum olucak. Gömlekten pantalona ayakkabıdan kravata kadar siyah giyip üstüne Gri ceket almam sorun olur mu sizce ? Siyah - beyaz mı olmak zorunda illlahaki görünüşümüz ? Siyah - gri yapsam ne sorun olur acaba. Kafaya taktım :D
THY kendi sitesinde resmi formata uygun bir kıyafet demiş. İlla şu ya da bu renk dememiş açıkcası. Dolayısıyla absürt durmadığı sürece bence her renk olur. Ama yine de illa garanti olsun dersen en mantıklısı siyah takım beyaz gömlek siyah kravat 😅

• Like
Tepkiler: ERHAN ÇINAR
Renklere takılmayın. Formal bir tarzda olmanız önemli. Kahverengi takımla da gelen vardı mülakat günü.

THY kendi sitesinde resmi formata uygun bir kıyafet demiş. İlla şu ya da bu renk dememiş açıkcası. Dolayısıyla absürt durmadığı sürece bence her renk olur. Ama yine de illa garanti olsun dersen en mantıklısı siyah takım beyaz gömlek siyah kravat 😅
Simsiyah üstüne gri ceket yapacağım absürt renk olmayacak o yüzden giymeye karar verdim. Renkler sırıtan renkler değil açıkcası. Sorun olmaması gerekiyor :D

• Like
Tepkiler: birzamanlarF16da
Fatmanur hanım merhaba🥰bende size bi konuda danışmak istiyorum,23 Aralık ta mülakata davet edildim ama İstanbul dışında yaşıyorum.hazırlık aşamam için erken bi tarih oldu dövme ve kilo konusunda maalesef eksiklerim var,gidip gitmeme konusunda tereddütüm var,fikrinizi almak istedim🙏🏽

Fatmanur hanım merhaba🥰bende size bi konuda danışmak istiyorum,23 Aralık ta mülakata davet edildim ama İstanbul dışında yaşıyorum.hazırlık aşamam için erken bi tarih oldu dövme ve kilo konusunda maalesef eksiklerim var,gidip gitmeme konusunda tereddütüm var,fikrinizi almak istedim🙏🏽
Merhaba, dövme görünen yerdeyse çok katılar bu konuda izin verileceğini sanmıyorum. Kilo konusunda ise süre veriliyor genelde 1 veya 2 ay veriyorlar diye biliyorum. Eğer dövmeniz var ve giderseniz risk almış olursunuz ama kilo konusunda sıkıntı varsa denemekte fayda var çünkü süre veriliyor genelde🙂

• Like
Tepkiler: gunes

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.