Pozisyon veya İlan Adı
THY KABİN MEMURU
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Peki insan kaynaklarını arayıp 23 Aralık yerine daha ileri bi tarih e alma şansımız olur mu acaba 4 gün de çok zor almam ama :) dövme de peki direk eleme oluyor mu?

Peki insan kaynaklarını arayıp 23 Aralık yerine daha ileri bi tarih e alma şansımız olur mu acaba 4 gün de çok zor almam ama :) dövme de peki direk eleme oluyor mu?
Dövmede oluyor bende yara izi vardı dizimde ama belli belirsiz olduğu için bir şey demediler. Malesef 3 kilodan elendim :( ama dövme kesinlikle elenme sebebi. Görselde belirtilen alanalarınızda ise elenirsiniz. 7 kilo almanız evet baya zor ama yinede süre alacakmıssınız gibi düşünüp sınırları zorlayın :)

Anladım tamamdır çok teşekkürler :) sizde tekrar deneyin bence pes etmeyin :) ne kadar aradaki farka göre acaba 2.inisiyatifi sağlıyorlar sizde ne kadar bi fark vardı?

Anladım tamamdır çok teşekkürler :) sizde tekrar deneyin bence pes etmeyin :) ne kadar aradaki farka göre acaba 2.inisiyatifi sağlıyorlar sizde ne kadar bi fark vardı?
14 kilo için 45 gün almıstım 11 kilo verebilmiştim :) ama totelde 27 kilo vermiştim fakat suan istedikleri kilodayım. Vücut takılıyor bir noktada.

Gidip gitmeme konusunda inanın cok kararsızım İstanbul dışında bi il de yaşıyorum olumsuzluğu göz önünde bulundurarak da açıkçası eleneceksem uğraşmak boş geliyor çünkü sadece kilo değil dövme sıkıntısı da var o yüzden size danışmak istedim :)

Gidip gitmeme konusunda inanın cok kararsızım İstanbul dışında bi il de yaşıyorum olumsuzluğu göz önünde bulundurarak da açıkçası eleneceksem uğraşmak boş geliyor çünkü sadece kilo değil dövme sıkıntısı da var o yüzden size danışmak istedim :)

Eğer gitsem olumlu olur muydu diye aklınızda kalmayacaksa gitmeyin. Dövmeyi sildirin birdahaki alıma tekrar basvurun. Ama açıkçası ben kilodan eleneceğimi bile bile yinede gitmeyi tercih ettim. Tecrübe edinmiş olursunuz siz bilirsiniz tabi 🙏🏻

• Like
Tepkiler: pelc
Sevgili Meloha öncelikle güzel önerilerin için çok teşekkür ederim,zaman kısıtlı ve İstanbula uzak bi il de ikamet ettiğim ve elenme olasılığım çok yüksek olduğu için(kilo eksiği ve ayak bileğimdeki dövme)gitmemeye karar verdim :( bize iletilen mülakat için olan mail adresine de nezaket içerikli bi bilgi maili gönderdim(umarım + yönde faydası olur)dövmeyi sildirmeye başladım,bir dahaki alımlara inşallah tam hazır şekilde başvuracağım🥰🙏🏽

Sevgili Meloha öncelikle güzel önerilerin için çok teşekkür ederim,zaman kısıtlı ve İstanbula uzak bi il de ikamet ettiğim ve elenme olasılığım çok yüksek olduğu için(kilo eksiği ve ayak bileğimdeki dövme)gitmemeye karar verdim :( bize iletilen mülakat için olan mail adresine de nezaket içerikli bi bilgi maili gönderdim(umarım + yönde faydası olur)dövmeyi sildirmeye başladım,bir dahaki alımlara inşallah tam hazır şekilde başvuracağım🥰🙏🏽
O halde hayırlısı olsun hakkınızda bende bir dahaki alımı bekliyorum. Umarım ikimiz içinde sonu olumlu olur. 🙏🏻

Umarım inşallah ikimiz içinde,belki birlikte çalışma fırsatını yakalarız🙏🏽 alımlar başladığı zaman bilgilendirme yapalım buradan size de uyarsa🙏🏽

Umarım en güzeli olur,birlikte belki çalışma fırsatı yakalarız🙏🏽eğer herhangi Bi alım ile alakalı bilgiye sahip görürseniz paylaştığunız da çok sevinirim :)

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.