Pozisyon veya İlan Adı
Thy tecrübesiz kabin görevlisi (kadın)
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
600+ kişiye ihtiyaç var olarak belirtildiyse bu yıl ilan açılır mı o zaman arkadaşlar bilginiz var mı

Yalnız değilsiniz❤️ Umarım en kısa zamanda haber alır ve kalan aşamaları da geçeriz. Eğitimde karşılaşmak dileğiyle.
Sizin üzerinizden yalnız olmadığımı hatırlatan herkese teşekkür etmek isterim. 💕 Süreç boyunca hepimize benzer mailler geliyor ve bekleyiş yoruyor fakat bu zamanı kendimizi geliştirerek daha kalifiye adaylar olmak için kullanabiliriz. Sizin de dediğiniz gibi "Eğitimde karşılaşmak dileğiyle".✨

• Like
Tepkiler: Flyflyfly
Normalde 2026 yılı için plan şu şekildeydi
10 Yıllık Kabin Planı: Önümüzdeki 10 yıl içinde kabin memuru kadrosunun 16 binden 27 binin üzerine çıkarılacağını, bu doğrultuda 2026 yılında ilk etapta 1.250 kabin memuru alımıyapılacağı paylaşıldı.

Fakat istihdam sağlamak yerine mevcut sayıyı koruyacağız ifadesi 616 kişiyi doğruluyor bence bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz artık bir iyi haber bir kötü haber ben yoruldum arkadaşlar 😂
Belki de biz de mevcut sayının içerisindeyizdir🥹 Öyle olursa bu yıl yeni ilan açmadan bizi çağırma ihtimalleri olur mu acaba?

• Like
Tepkiler: Flyflyfly
Belki de biz de mevcut sayının içerisindeyizdir🥹 Öyle olursa bu yıl yeni ilan açmadan bizi çağırma ihtimalleri olur mu acaba?
Her türlü yedek adaylar öncelikli oluyor. Her yıl önce havuzdaki adaylar eritilir eğer sayı doğruysa önce biz çağrılacağız

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.