benden sonra girdi ama ona önce cevap geldisizden önce mi girmişti acaba video mülakata
benden sonra girdi ama ona önce cevap geldisizden önce mi girmişti acaba video mülakata
nasıldı hocam mülakatbence olumsuz değerlendirmemeliyiz başka bir arakdaşa da hafta başında gelmişti beklemekte fayda var. haftaya çarşmaba görüşme
görüşmeniz nasıl geçti? benim de geçen haftaydı görüşmem. henüz olumlu olumsuz bir geri dönüş olmadı, bekliyorum. kaç kişi alacaklar vs belli mi acaba? bir de mülakatı yapan kişiler kendini tanıtmadılar spesifik olarak. size de aynı şekilde mi oldu?bence olumsuz değerlendirmemeliyiz başka bir arakdaşa da hafta başında gelmişti beklemekte fayda var. haftaya çarşmaba görüşme
görüşmeniz nasıl geçti? benim de geçen haftaydı görüşmem. henüz olumlu olumsuz bir geri dönüş olmadı, bekliyorum. kaç kişi alacaklar vs belli mi acaba? bir de mülakatı yapan kişiler kendini tanıtmadılar spesifik olarak. size de aynı şekilde mi oldu?
Siz hangi bölüm için görüşmüştünüz?2024 Ekim sonu benimle iletişime gectiler. Tecrubelerimin aradiklari pozisyon icin uygun oldugunu soyleyip surece davet ettiler. Genel yetenek ve sozel sinav, ingilizce online sınav, ingilizce yuzyuze online mulakat asamalarini gectikten sonra İnsan Kaynakları ve İş Birimi Teknik Mülakatına davet ettiler. 2 kişi İK'dan 2 kişi de yönetici idi. Bana da kendilerini tanıtmadılar.
Mülakatta mevcut yaptigim isler ve teceubelerim uzerine konuştuk. İs tanimindaki noktalar ile örtüşür net aciklamalar yaptim. Soruların hepsine etkili cevaplar verdim. Benim açımdan olumsuz bir nokta olmadı. Ancak beklerdim ki daha fazla soru sorsunlar, beni daha iyi sınasınlar ve daha fazla detaya girip kendimi kanıtlama şansım olsun. Cünkü bazı soruları çok da uzatmak istemedim. Ama oyle olmadi. Sanki bu mülakat biraz formalite gibi geldi bana açıkçası. Bunun yanında benim açımda olumlu ve pozitif bir mülakattı. İys teklifi almayi %90 ihtimalle bekliyordum. Bu mülakattan 1.5 ay sonra olumsuz maili aldım. Saşırdım ve başka bir iki his daha hissettim
dönüş varmı hocamSiz hangi bölüm için görüşmüştünüz?
Merhabalar. Bana olumsuz mail geldi. Kalan arkadaşlara başarılar. Ben finans tarafındaydım. Diğer arkadaşlara olumlu olumsuz mail geldi mi acaba?dönüş varmı hocam
bana dönüş gelmedi henüz . sizin görüşmeniz nasıldı ?Merhabalar. Bana olumsuz mail geldi. Kalan arkadaşlara başarılar. Ben finans tarafındaydım. Diğer arkadaşlara olumlu olumsuz mail geldi mi acaba?
ben çağrılmadım henüz , ya da elendim hocam bir dönüşte yapılmadıbana dönüş gelmedi henüz . sizin görüşmeniz nasıldı ?
ben çağrılmadım henüz , ya da elendim hocam bir dönüşte yapılmadı
Siz yüzyüze mülakata girmemiştiniz değil mi ?ben çağrılmadım henüz , ya da elendim hocam bir dönüşte yapılmadı
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.