Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben de o şekilde yaptım ancak sistemden elle tek tek değil de otomatik query ile çekiyorlarsa dosya tipi önemli olabilir diye düşündüğüm için sordum. Yanıtınız için teşekkür ederim.
Ben de o şekilde yaptım ancak sistemden elle tek tek değil de otomatik query ile çekiyorlarsa dosya tipi önemli olabilir diye düşündüğüm için sordum. Yanıtınız için teşekkür ederim.
Merhaba arkadaslar merak ettigim bir konu var. Grup mulakatinda bizi izleyen canli kisiler var mi insan kaynaklarindan yoksa biz kaydedilip sonradan bu kayit mi izleniyor. Basimizda canli biri var mi yani?
Merhaba arkadaslar merak ettigim bir konu var. Grup mulakatinda bizi izleyen canli kisiler var mi insan kaynaklarindan yoksa biz kaydedilip sonradan bu kayit mi izleniyor. Basimizda canli biri var mi yani?
2 sene önce yüz yüze olanına girmiştim. Yanılmıyorsam 3 kişi vardı yetkili olarak ve zaten uygulamanın amacı anlık olarak nasıl tepkiler verip, tartışma ortamında nasıl davranılacağına bakılıyor. Teams üzerinden yapılacak diye biliyorum ve yüksek ihtimalle gözlemciler olacaktır.
merhabalar arkadaslar, 2024 grup mülakatına katılan arkadaşlardan süreçle alakalı bilgilerini dinleyebilirsek çok mutlu oluruz mülakat tarihi daha ilerideki adaylar olarak.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.