Pozisyon veya İlan Adı
Uzman Yardımcısı
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
evet ben de bugün gelir artık mailler diyordum ama bu saatten sonra gelmez sanırım
cevik bot uzerinden baktigimda is teklifi yanitla ve saglik kontrolu icin gun sec cikiyor ama bilgileri girdigimde adiniza bir sey bulunamadi diyor. herhalde artik son kontroller kalmistir haftaya kesin aciklarlar diye bekliyorum.

cevik bot uzerinden baktigimda is teklifi yanitla ve saglik kontrolu icin gun sec cikiyor ama bilgileri girdigimde adiniza bir sey bulunamadi diyor. herhalde artik son kontroller kalmistir haftaya kesin aciklarlar diye bekliyorum.
merhaba, bu iki seçenek sende çevik botta take off 101 ilanına basınca mı çıkıyor? bende take-off 101 ilanına basınca sadece iş teklifini yanıtla çıkıyor take off jr'a basınca bu iki seçenek çıkıyor

merhaba, bu iki seçenek sende çevik botta take off 101 ilanına basınca mı çıkıyor? bende take-off 101 ilanına basınca sadece iş teklifini yanıtla çıkıyor take off jr'a basınca bu iki seçenek çıkıyor
is ilani yanitla 101 part time da digeri ise alim sureclerinde cikti ayni zamanda take off jr. da da cikti ama orasi bizi ilgilendirmiyor zaten.

• Like
Tepkiler: oumarsson
Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.