Pozisyon veya İlan Adı
Uzman Yardımcısı
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Hangi departman için 2 kere teknik mülakata girdiniz bana da bir mülakat daha olabilir olmayadabilir demişlerdi yapmadılar sonra
Ilk olarak kargo satis baskanligi icin girdim sonrasinda beni ucak ici urunler ve operasyon baskanligina yonlendirdiler onlar ile de yaptik 2.teknik mulakati. Ama 2. mulakat cok daha rahat ve birbirimzii tanimaya yonelikti yoneticiler de kendi baskanliklarinin neler yaptigini acikladilar. Sen hangi baskanlik icin teknik mulakata girmistin ?

Ilk olarak kargo satis baskanligi icin girdim sonrasinda beni ucak ici urunler ve operasyon baskanligina yonlendirdiler onlar ile de yaptik 2.teknik mulakati. Ama 2. mulakat cok daha rahat ve birbirimzii tanimaya yonelikti yoneticiler de kendi baskanliklarinin neler yaptigini acikladilar. Sen hangi baskanlik icin teknik mulakata girmistin ?
Ben entegre operasyon kontrole girdim benim de rahattı aslında ama tekrar mülakat olabilir denip olmadığı için endişelendim biraz

Teknik mülakattan red yiyen tanıdığınız var mı ki sürecin uzaması tedirgin ediyor çünkü

İyi öyleyse ben nisan sonunda girmiştim zaten. Sonuçları mail atıp sormuştum temmuzda işe başlatma olacak dediler sadece
evet bana da oyle demislerdi.
Teknik mülakattan red yiyen tanıdığınız var mı ki sürecin uzaması tedirgin ediyor çünkü
ik mualaktindan red yiyen tanidiklarim var ama teknik son asama oldugu icin aciklaninca anlariz onceden red vermezler diye tahmin ediyorum.

Önceki seneler için demiştim, teknik mülakatta eleme oluyor mu acaba yani ya da ortalama kaç kişi için diye

ik mulakati asamasina 400-500 kisi kaldi diye biliyorum oradan teknige gecerken de 300 kisi birakmislardir gecen sene 165 kisi almislardi bu sene de benzder olur herhalde.
take-off talksa katılan sonrasında da ikya giren kişi sayısı 300 diye biliyordum.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.