Pozisyon veya İlan Adı
Simülatör Teknisyen İlanı
2 tane mülakattan kastınız denir anlamadım sadece online ingilizce mülakat var ondan sonra yüzyüze mülakat var siz yüzyüze mülakata mı girdiniz bugün
mülakat değil online teknik sınav temel elektrik ve plc ile ilgili soru sordular bayagı kolaydı bir kac tane de kodlama sorusu vardı bir sonraki aşama online ingilizce mülakat sanırım

teknik mülakat diyorsunuz? 1 tane teknik sınava girdik sadece 2. teknik sınav yok ki
Olaylar baya karıştı arkadaşa sonradan mail gitse dicem diğerlerine olumsuz maili atmazlardı o kadar kişiye olumsuz mail gitti bizim süreçlerimizde nerdeyse bitti zaten , kendisine aylar sonra birden nasıl teknik sınav maili gitmiş ben de şaşırdım açıkçası

Arkadaş bizim çok önceden girdiğimiz teknik sınava yeni giriyor anladığım kadarıyla :D
nasıl yani siz önceden mi girdiniz bu sınavlara bana yeni mail geldi ve tamamladım tahminimce bölüme göre ayırıyorlar ben elektrik mezunuyum öncelik olarak ucak teknolojisi olarak başlamış olabilirler baska bir ihtimal gelmiyor aklıma

nasıl yani siz önceden mi girdiniz bu sınavlara bana yeni mail geldi ve tamamladım tahminimce bölüme göre ayırıyorlar ben elektrik mezunuyum öncelik olarak ucak teknolojisi olarak başlamış olabilirler baska bir ihtimal gelmiyor aklıma
1 ay önce teknik sınava girdik. 20-25 gün önce de ingilizce mülakata girdik.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.