Pozisyon veya İlan Adı
Simülatör Teknisyen İlanı
Şimdi geldi çok şükür alfabetik sıraya göreye galiba size gelir bugün
bana henüz gelmedi inşallah bir an önce gelir. sizinde mülakatınız iyi geçer inşallah. alfabetik mi ilerliyormuş. sizin isim nedir alfabetikse bana gelmıcek demekkı :(

Ben öyle düşünüyorum şahsen Salı günü gelen arkadaşın kullanıcı adı a ile başlıyordu cuma günü gelen arkadaşın kullanıcı adı e idi galiba tamamen benim varsayımım 😂benim f ile başlıyor teşekkür ederim güzel temennileriniz için bence krizi fırsata çevirip daha fazla çalışabilirsiniz
bana henüz gelmedi inşallah bir an önce gelir. sizinde mülakatınız iyi geçer inşallah. alfabetik mi ilerliyormuş. sizin isim nedir alfabetikse bana gelmıcek demekkı :(

o kadar umutsuzluk sardıki tam olarak neye çalışmalıyım ne yapmalıyım hiç bi fikrim yok beynim durmuş vaziyette :D

❓ Neler soruyorlar ?
❓ Teknik ya da klasik mülakat soruları mı?
❓ Hazırlık için öneriniz var mı?

Yanıtlayan herkese şimdiden teşekkürler

mail geldi yarın mış
❓ Neler soruyorlar ?
❓ Teknik ya da klasik mülakat soruları mı?
❓ Hazırlık için öneriniz var mı?

Yanıtlayan herkese şimdiden teşekkürler
Konu içeriğinde gördüğüm kadarıyla sohbet havasında geçiyor. Genellikle kişisel sorular; hangi üniversiteden mezunsunuz?,en sevdiğiniz kitap/film nedir?, hobileriniz neler?, günlük rutin yaptığınız şeyler nelerdir? gibi gibi.

Konu içeriğinde gördüğüm kadarıyla sohbet havasında geçiyor. Genellikle kişisel sorular; hangi üniversiteden mezunsunuz?,en sevdiğiniz kitap/film nedir?, hobileriniz neler?, günlük rutin yaptığınız şeyler nelerdir? gibi gibi.
anladım teşekkürler başka giren varsa yazarsa yine sevinirim

anladım teşekkürler başka giren varsa yazarsa yine sevinirim
aktif çalıştığım için genel olarak işten bahsetmemi istediler üniversitemi sordular en sevdiğin ders neydi vs. boş zamanlarında ne yaparsın. genel olarak senin cevaplarına göre konuşma ilerliyor. örneğin boş zamanlarında ne yaparsın sorusuna müzik dinlerim kitap okurum dersen hangi müzik türü/en sevdiğin yazar gibi soruları soruyorlar. vereceğin cevaplara göre sonradan gelen sorular öngörüp yanıtlarını hazırlarsan işin daha kolay olur.

• Like
Tepkiler: admin ve gunes
aktif çalıştığım için genel olarak işten bahsetmemi istediler üniversitemi sordular en sevdiğin ders neydi vs. boş zamanlarında ne yaparsın. genel olarak senin cevaplarına göre konuşma ilerliyor. örneğin boş zamanlarında ne yaparsın sorusuna müzik dinlerim kitap okurum dersen hangi müzik türü/en sevdiğin yazar gibi soruları soruyorlar. vereceğin cevaplara göre sonradan gelen sorular öngörüp yanıtlarını hazırlarsan işin daha kolay olur.
Bu görüşme ekran kaydı alıyorlarmı ekran açıyormuyuz

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.