Pozisyon veya İlan Adı
Simülatör Teknisyen İlanı
Hazırlandığım sorulardı. 1 kişi ile yaptık görüşmeyi. kendinizden bahsedin, staj yaptığım yerden bahsetmemi istedi, günlük rütinlerimden birde sevdiğim filmi sorup üzerine konuştuk biraz. Arada kelime bakımından afallasam da iyi geçtiğini söyleyebilirim.
Tebrik ediyorum. Verdiğin bilgiler için teşekkürler. Teknik herhangi bir soru sormadı anladığım kadarıyla

bazıları mail gelmediyse olumsuz diyorlar ama bilmiyorum sınavım da çok iyi geçmişti
Ya benim de çok iyi geçmişti olumsuz olsa bence red mailini çok geciktirmezlerdi , ve iki kişiye farklı günlerde mail gelmiş ikisi de farklı günlerde mülakat olucak biri olmuş , belkş teams olduğu için yaymışlardır günlere , açıkçası olmazsa üzülürüm ama olmıcaksa da şuandan itibaren olmasın sona kadar gelip olmazsa daha çok üzülürüm

Ya benim de çok iyi geçmişti olumsuz olsa bence red mailini çok geciktirmezlerdi , ve iki kişiye farklı günlerde mail gelmiş ikisi de farklı günlerde mülakat olucak biri olmuş , belkş teams olduğu için yaymışlardır günlere , açıkçası olmazsa üzülürüm ama olmıcaksa da şuandan itibaren olmasın sona kadar gelip olmazsa daha çok üzülürüm
en azından bi mail gelseydi olumlu veya olumsuz bizde bilseydik ne olduğunu :)

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.