Pozisyon veya İlan Adı
Simülatör Teknisyen İlanı
@felixlow mail dün geldiyse ve yarın girecekseniz diğer arkadaşlar için (mail gitmeyenler için) olumsuz diye düşünebiliriz çünkü 2024 take-off jr başlığında 2 aydan fazla bekleyenler vardı bazılarına olumlu mailler gitmişti.

başvuran kişi sayısı fazlaysa günden güne görüşmeler yapılabilir ancak benim pek bi umudum kalmadı açıkçası :)

başvuran kişi sayısı fazlaysa günden güne görüşmeler yapılabilir ancak benim pek bi umudum kalmadı açıkçası :)
belirli bir sıraya göre de atılıyor olabilir. yapılan testlerdeki başarı vs. Size döneceklerini düşünüyorum bir güne çok kişi sığdıramazlar diye düşünüyorum. 30dk sürdüğünü varsayarsak bir aday için

• Like
Tepkiler: Fatmat ve FCS13

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.