Pozisyon veya İlan Adı
Simülatör Teknisyen İlanı
Bende girdim. Teknik olarak biraz fazla detaya indiler. Stajım hakkında sorular sordular. Bazı klasik ik soruları sordular. İyi geçtiğini düşünüyorum. iyi niyetliydiler (bunu dememin sebebi başka şirketlerdeki ik görüşmelerimde art niyetli sorular sorulması) hepimiz için hayırlısı olsun.

Bende girdim. Teknik olarak biraz fazla detaya indiler. Stajım hakkında sorular sordular. Bazı klasik ik soruları sordular. İyi geçtiğini düşünüyorum. iyi niyetliydiler (bunu dememin sebebi başka şirketlerdeki ik görüşmelerimde art niyetli sorular sorulması) hepimiz için hayırlısı olsun.
siz ne mezunusunuz ve hangi teknik soruları sordular örnek verebilir misiniz?

Evet bende de çok detaya indiler hepsini cevaplayabildiniz mi ben bazı yerlerde afalladım açıkçası ve çok kişi var kaç kişi alıcaklar belli değil çok ümidim kalmadı :(

Evet bende de çok detaya indiler hepsini cevaplayabildiniz mi ben bazı yerlerde afalladım açıkçası ve çok kişi var kaç kişi alıcaklar belli değil çok ümidim kalmadı :(
Cevaplayamadığım da oldu. Yarım cevapladığımda oldu. Her söylediklerimizde not aldıkları için genel bir şey üzerinden karar vereceklerini düşünüyorum. Genel olarak iyi bir izlenim verdiğimi düşünüyorum. Bakalım hepimiz için hayırlısı.

• Like
Tepkiler: ebr
mülakat süreci bitti sanırım başka mülakata giren var mı?
Sizin nasıl geçti hocam
genel olarak güzeldi cevaplayamadığım sorular oldu ama üstünde durmadılar bilmiyorum diyip geçtim. ik çok güleryüzlüydü teknik de aynı şekilde. ağustos sonu en geç eylül başı olumlu/olumsuz dönüş olacağını söylediler

Süreç memnuniyet anketi geldi mi size de , değerlendirme süreci devam ediyor diyor.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.