Pozisyon veya İlan Adı
Simülatör Teknisyen İlanı
Nerden bağlandığımı sordu birde çok aksanı var yayarak konuşuyor anlatıyorum üstüne 3 kere daha detaya girmeye çalışıyor şehirle ilgili ne varsa sorabilecek sordu
Bana da nereden bağlandığımı sordu, dediğiniz gibi çok detaya indi. Dediklerini anlamakta zorluk çektim fazla aksanla konuşuyordu genel olarak kötü geçti

Bana da nereden bağlandığımı sordu, dediğiniz gibi çok detaya indi. Dediklerini anlamakta zorluk çektim fazla aksanla konuşuyordu genel olarak kötü geçti
Aksanı çok kötü eğer kalırsam bununla ilgili dilekçe yazmayı düşünüyorum peki kaç dakika sürdü

Detay derken neler sordu mesela
Mesala ben dedim ki anlattım şehrimi o sormadan eğer gelirsen şurayı burayı gezeriz ünlü yerleri anlattım ona rağmen 2 turiste gelse nereleri gezer diyor sanki dinlememiş gibi cevabımızı insan bocalıyor yani dedim söyledim yani dedim sonra neden muğla Antalya değil diyor soruyor dinlemiyor gibi soru soruyor

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.