Pozisyon veya İlan Adı
kabin memurluğu

odisko

Üye
16 Haz 2025
19
5
0
Meslek
Kabin
Merhaba öncelikle,

8 Eylül’de eğitime başlıyorum ve şehir dışından İstanbul’a taşınacağım bu süreçte de uygun lokasyonlarda ev bakıyorum ancak servis sistemini tam olarak anlayamadım. Eğitim süresince servisin olduğunu ve neredeyse Avrupa yakasında her caddeden geçtiğini okudum önceki konularda. Zaten 2 ay süreç bi şekilde hallolur. Ancak dert ettiğim şey sonrası, işe başladıktan sonra havaalanına ulaşım imkanları nelerdir? Havaist kullanan arkadaşlar gördüm, servis var diyen gördüm, taksi kullanıp masraf çıkılıyor diyen bile gördüm, inanmasam da iyice kafam karıştı. Personel servisi güzergahı ve saatleri hakkında bilgisi olan birileri yardımcı olursa çok sevinirim:)

Merhaba, eğitiminiz bittikten sonra havaist kullanabilir ya da ekip araçlarına yazılabilirsiniz. Havaist kullanmayı tercih etmeniz durumunda thy çalışan indirimli sefer ücreti 208 TL, yaptığınız bu yol masrafları karşılığında maaşınıza ek (ev adresinizin havalimanına olan uzaklığı baz alınarak) yol parası ödemesi yapılır. Havaist güzergahlarına mobil uygulamasını indirerek bakabilirsiniz.

Eğitim için servis güzergahlarını şirket içi bilgi paylaşmak yasak olduğu için paylaşamıyorum, eğitime başladığınızda size indirmeniz gereken mobil uygulamalar öğretilecek ve servis hakkında detaylı bilgilendirmeler yapılacak.

• Like
Tepkiler: gunes
Merhaba, eğitiminiz bittikten sonra havaist kullanabilir ya da ekip araçlarına yazılabilirsiniz. Havaist kullanmayı tercih etmeniz durumunda thy çalışan indirimli sefer ücreti 208 TL, yaptığınız bu yol masrafları karşılığında maaşınıza ek (ev adresinizin havalimanına olan uzaklığı baz alınarak) yol parası ödemesi yapılır. Havaist güzergahlarına mobil uygulamasını indirerek bakabilirsiniz.

Eğitim için servis güzergahlarını şirket içi bilgi paylaşmak yasak olduğu için paylaşamıyorum, eğitime başladığınızda size indirmeniz gereken mobil uygulamalar öğretilecek ve servis hakkında detaylı bilgilendirmeler yapılacak.
Süper:) Teşekkürler cevap için🙏

• Like
Tepkiler: rsi

merhaba kesin güzergah olarak sormuyorum da anadolu yakasına güzergah var mı genel olarak eğitim sürecinde eve çıkamayacağım için sormak istedim

merhaba kesin güzergah olarak sormuyorum da anadolu yakasına güzergah var mı genel olarak eğitim sürecinde eve çıkamayacağım için sormak istedim
Merhaba, evet var. Beykoz, Maltepe, Pendik, Sabiha Gökçen Havalimanı, Sancaktepe, Sarıyer, Sultangazi, Tuzla, Ümraniye, Üsküdar bölgelerinden servis kalkıyor.

• Like
Tepkiler: gunes
Merhaba, evet var. Beykoz, Maltepe, Pendik, Sabiha Gökçen Havalimanı, Sancaktepe, Sarıyer, Sultangazi, Tuzla, Ümraniye, Üsküdar bölgelerinden servis kalkıyor.
peki bu servisler eğitim saatine uyuyor mu sıklığı ne derecede yardımcı olursanız çok sevinirim kartaldan egitimlere gidebilir miyim çok zorlanır mıyım 1 hafta sonra eğitimlerim başlayacak kalacak yer kaygısı yasiyorum

Bostancı’dan kalkıyor mu bilginiz var mı acaba?
Evet, Bostancı-Suadiye servisi var.
peki bu servisler eğitim saatine uyuyor mu sıklığı ne derecede yardımcı olursanız çok sevinirim kartaldan egitimlere gidebilir miyim çok zorlanır mıyım 1 hafta sonra eğitimlerim başlayacak kalacak yer kaygısı yasiyorum
Bütün lolasyonlarda eğitim saatine uygun servis bulunuyor, detaylı bilgiyi eğitime başladığınız ilk gün yetkililerden öğrenebilirsiniz

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.