Arkadaşlar merhaba, bende skolyoz olduğunu biliyorum ve ortopediye gidip ölçtürdüğümde 4-5 dereceden fazla olmadığını söyledi. Burada sağlık kuruluyla ilgili o kadar ilginç şeyler okuyorum ki meraktan e nabızıma bakarken "M51.1 - LUMBAR VE DİĞER İNTERVERTEBRAL DİSK BOZUKLUKLARI" diye 2016'da girilmiş bir tanı buldum. skolyoz için kontrole gittiğimde girilmiş bir tanı bu muhtemelen ilk defa görüyorum. Sizce bu Thy tarafından bir problem yaratır mı?
Yapabilirsiniz tabi. Onlar istemeden elinizde bulundurmanız daha iyi olur. Ama skolyoz e-nabızda görünüyorsa sadece epikriz değil ek tektikte isterler.
bende de skolyoz tanımlanmamış tanısı var perşembe kurula vereceğim raporu derecesi falan yazmıyor gitmeden derecesini ölçtürsem mi acaba siz ne düşünüyorsunuz ?

bende de skolyoz tanımlanmamış tanısı var perşembe kurula vereceğim raporu derecesi falan yazmıyor gitmeden derecesini ölçtürsem mi acaba siz ne düşünüyorsunuz ?
Dikkat çeker. Onlar istemeden ölçtürmeyin. Skolyoz oranının ölçülebilmesi için omurga röntgeni çekilmesi gerekir o da hem pahalı hem de e-nabıza düşer. Adamlar sorun etmeyecekse bile sorun ederler.

Dikkat çeker. Onlar istemeden ölçtürmeyin. Skolyoz oranının ölçülebilmesi için omurga röntgeni çekilmesi gerekir o da hem pahalı hem de e-nabıza düşer. Adamlar sorun etmeyecekse bile sorun ederler.
merhaba, benim de skolyoz için omurga röntgenimi çekmişlerdi, doktor sende az var bu sayılmaz skolyoz dedi ve rapor kısmında rapor:yok yazılı. ama röntgende açıklama: skolyoz tetkiki (lateral)(ap) yazılı. sizce sorun ederler mi? teşekkürler

merhaba, benim de skolyoz için omurga röntgenimi çekmişlerdi, doktor sende az var bu sayılmaz skolyoz dedi ve rapor kısmında rapor:yok yazılı. ama röntgende açıklama: skolyoz tetkiki (lateral)(ap) yazılı. sizce sorun ederler mi? teşekkürler

20 derecenin altı skolyoz sorun yaratmaz. Skolyoz derecenizi biliyor musunuz?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.