Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Arkadaşlar merhaba. Kabin memurluğunun sağlık aşamasında teslim edilmesi gereken evraklar arasında Kızamık, Kızamıkçık ve Kabakulak aşılarının 2 doz olunduğuna dair aşı kartı/belgesi isteniyor. Lakin bunlar bebeklik döneminde yapılan aşılar ve benim aşı kartım yok. Daha önce bu aşamayı benim gibi bir durumda tamamlayan arkadaşımız var mıdır acaba? Ben bu aşıları olmuşum fakat elimde resmi bir evrak yok, nasıl ispatlayacağım? Aydınlatabilecek olan varsa çok memnun olurum.
Hocam merhaba bu tam olarak hangi aşamada istendi ön muayeneden sonra mı yoksa class aldıktan sonra mı

Süre azmış Bende baktım e devlette benimde görünmüyor bakalım araştıracagım bende pzts ön muayenem var siz çözerseniz bilgi verirseniz çok sevinirm

Merhabalar biraz konudan bağımsız olacak ama ön muayneye ne zaman gitmiştiniz ve kaç gün sonra sağlık raporu için dönüş yapmışlardı

• Like
Tepkiler: yesko
Hocam ben mersinliyim. Rapor almak için İstanbula geldim. Aile hekimime nasıl danışayım şimdi? 3 gün sonrasında evrak teslimi yapmam gerekiyor
Ara doktorunu yönlendirsin. Geçmiş aşılarını görebiliyo o belgeni mail ya da whatsapptan atar sisteminde görünüyosa aşılar görünmüyosa sağlık ocağına git anlat derdini istanbulda. O da mı olmadı en kötü bağışıklık testi yaptır aşı kartı istenilen hastalıklar için.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.