Pozisyon veya İlan Adı
Cadet Pilot
Eylül'de dolacak ise ve eğer başvuru yapıp size planlama yapılacak diye mail atmışlar ise ay sonlarına doğru THY ik birimine mail atmalısınız ki planlamanız yapılsın çünkü onlar da unutabilir.
Hayır bi planlama maili gelmedi bundan sonraki ilanı beklemek zorunda kalırsam süreç çok uzayacak diye endişeleniyorum

Hayır bi planlama maili gelmedi bundan sonraki ilanı beklemek zorunda kalırsam süreç çok uzayacak diye endişeleniyorum
Yok zaten ilan Ekim 17 sine kadar mı ne açık kalacak zaten o ara lisan sınavına çalışmanı tavsiye ederim çünkü bütün aşamaları geçersen kurula kadar dil belgesi ibraz etmen gerekiyor. İk maili ise thykariyer@thy.com ona göre sormanı tavsiye ederim

Hocam benim 3 ay 25 ekim’de doluyor :/ sonraki ilanı beklemek istemiyorum 5 ay
Merhaba Thy cadet programında Pace sınavı için Reteste kaldım mevcut ilana tekrar başvuru yaptım fakat bi bilgilendirme mail’i almadım acaba mail 3 ay sonra mı gelecek yoksa şimdi 3 ay sonrası için retestiniz oluşturuldu tarzı bi mail almam mı gerekiyordu ?
Merhaba 3 ayınız dolunca THY direkt sınav planlamasını paylaşıyor endişe etmeyin, diğer ilanı beklemeyeceksiniz

Evet bilgi modülü şimdiki mevcut ilana başvurdum 3 ay dolduktan sonra mı başvurmam gerekiyo

Merhaba 3 ayınız dolunca THY direkt sınav planlamasını paylaşıyor endişe etmeyin, diğer ilanı beklemeyeceksiniz
Merhaba yetenek modülünden kalınca da tekrar girmek içim THY mail atıyor mu planlama için bilginiz var mı

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.