Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Merhaba az önce THY ik'dan den bir sms geldi işe giriş muayenesi tarihi seçiminizi e-posta adresinize gonderilen bilgilendirmeye göre cumartesi saat 15.00 a kadar yapabilirsiniz yazıyor. Fakat ben zaten 14 ağustosta bu muayeneyi oldum. Bu ne demek oluyor şu an da, üstelik bir mail de gelmedi, sms olarak atılmış. Bir yanlışlık mı oldu yoksa mail gelicek mi? @indigo11

Merhaba az önce THY ik'dan den bir sms geldi işe giriş muayenesi tarihi seçiminizi e-posta adresinize gonderilen bilgilendirmeye göre cumartesi saat 15.00 a kadar yapabilirsiniz yazıyor. Fakat ben zaten 14 ağustosta bu muayeneyi oldum. Bu ne demek oluyor şu an da, üstelik bir mail de gelmedi, sms olarak atılmış. Bir yanlışlık mı oldu yoksa mail gelicek mi? @indigo11
Tekrar merhaba az önce mailde geldi kusura bakmayın tekrardan çok rahatsız ettim @indigo11

Ön muayeneniz olumlu sonuçlanmış, tebrikler. İşe giriş muayenesi için tarih seçip, o tarihe kadar hastaneden Class-1 alıp işe giriş muayenenizde teslim etmeniz isteniyor.

Çok teşekkür ederim, umarım sürecim ve isteyen herkesin süreci olumlu şekilde sonuçlanır 🧡

• Like
Tepkiler: Skyrock

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.