Pozisyon veya İlan Adı
Thy kabin
Şahsi önerim şansınızı yüz yüze denemeniz. Gidip süreciniz hakkında kendinizi ifade edin bence.
İçeri alırlar mı bilmiyorum, sağlık birimindeki güvenlikler görüştürürler mi doktorla onu da bilmiyorum, farklı bir şehirden gidicem bir de, neyle karşılalacağımı bilmiyorum

2023te sağlıkta kalıp mail atmıştım o sene tekrar değerlendirildi ama olumsuz dediler. 2024te başvurdum hiçbir aşamaya alınmadan mail geldi sağlık şartlarımızı karşılamıyorsunuz diye. uçuşa elverişlidir raporum vardı ve kabin memuruydum. bu sene başvuru bile yapamadım. Mail attım, daha önce elenenler bu sene başvuramıyormuş. her sene bi şey çıkıyor. 2020 yazında gitmiştim psikiyatriste yani 5 sene olmuştu beyaz reçete düşük doz ilaçtı. kriterleri karşılamadığımı düşünmüyorum ancak olmuyor bir türlü. bundan sonra hiç mi alınmayacağım dediğimde buna karşılık cevap da yok

• Like
Tepkiler: Ms23
2023te sağlıkta kalıp mail atmıştım o sene tekrar değerlendirildi ama olumsuz dediler. 2024te başvurdum hiçbir aşamaya alınmadan mail geldi sağlık şartlarımızı karşılamıyorsunuz diye. uçuşa elverişlidir raporum vardı ve kabin memuruydum. bu sene başvuru bile yapamadım. Mail attım, daha önce elenenler bu sene başvuramıyormuş. her sene bi şey çıkıyor. 2020 yazında gitmiştim psikiyatriste yani 5 sene olmuştu beyaz reçete düşük doz ilaçtı. kriterleri karşılamadığımı düşünmüyorum ancak olmuyor bir türlü. bundan sonra hiç mi alınmayacağım dediğimde buna karşılık cevap da yok
Sağlıktan kalıp itiraz maili attığınızda ne dediler size ?

İtiraz için mail attım defalarca, hala dönüş yok bir umut bekledim ama yok yani inanılmaz üzgünüm elenmeme sebep olan hastalık meğer bende yokmuş ek tetkik yaptım o şekilde öğrendim, itiraz mailime de raporları ekledim ama nafile
ek tetkiki nasıl yaptırdınız?

İtiraz için mail attım defalarca, hala dönüş yok bir umut bekledim ama yok yani inanılmaz üzgünüm elenmeme sebep olan hastalık meğer bende yokmuş ek tetkik yaptım o şekilde öğrendim, itiraz mailime de raporları ekledim ama nafile
Hangi doktor baktı size thy de

ek tetkiki nasıl yaptırdınız?
Kendi imkanlarımla bulunduğum şehirde araltırma hastanesine randevu aldım gittim baktırdım o şekilde doktor kaşeli ıslak imzalı kağıt verdi, ultrasonuna da e nabızdan bakarlar dedi, fakat maile ekledim durumu açıkladım bakın hastalığım yokmuş dememe rağmen hala biz öyle uygun gördük diyorlar

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.