Pozisyon veya İlan Adı
Thy kabin

Aslan1905

Üye
30 Mar 2025
97
21
5
Olumsuz sonuc sonrasi itiraz niteliginde mail ya da benzeri seyler yapip sonuc alanlar oldu mu acaba?

Olumsuz sonuc sonrasi itiraz niteliginde mail ya da benzeri seyler yapip sonuc alanlar oldu mu acaba?
İtiraz için mail attım defalarca, hala dönüş yok bir umut bekledim ama yok yani inanılmaz üzgünüm elenmeme sebep olan hastalık meğer bende yokmuş ek tetkik yaptım o şekilde öğrendim, itiraz mailime de raporları ekledim ama nafile

İtiraz için mail attım defalarca, hala dönüş yok bir umut bekledim ama yok yani inanılmaz üzgünüm elenmeme sebep olan hastalık meğer bende yokmuş ek tetkik yaptım o şekilde öğrendim, itiraz mailime de raporları ekledim ama nafile
Kardeşim çok geçmiş olsun acaba önceden tekrar muayene alıp bu kişinin hastalıgı yoktur gibi bir ibareyle mi gitmek lazım

Ayrıca, pegasus ve sunexpres başvurları yap bence thy kadar katı degıller.

Bence denemende fayda vardır.

Cok gecmis olsun.ne zaman attiniz acaba maili?

Kardeşim çok geçmiş olsun acaba önceden tekrar muayene alıp bu kişinin hastalıgı yoktur gibi bir ibareyle mi gitmek lazım

Ayrıca, pegasus ve sunexpres başvurları yap bence thy kadar katı degıller.

Bence denemende fayda vardır.
Çok pişman oldum gitmediğime ben ön sağlık öncesi.. daha doğrusu korkumdan gitmedim ya varsa diye, boşver orada ne olacaksa olsun dedim ve olan oldu, gerçekten inanılmaz üzgünüm bu konuda ve bir daha hayatımın sonuna kadar başvuramicam çünkü sağlıktan elenmiş olarak gözükücem sistemden.. diğer şirketler de aynı bence sağlık şartlarında

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.