Olumsuz sonuc sonrasi itiraz niteliginde mail ya da benzeri seyler yapip sonuc alanlar oldu mu acaba?
İtiraz için mail attım defalarca, hala dönüş yok bir umut bekledim ama yok yani inanılmaz üzgünüm elenmeme sebep olan hastalık meğer bende yokmuş ek tetkik yaptım o şekilde öğrendim, itiraz mailime de raporları ekledim ama nafileOlumsuz sonuc sonrasi itiraz niteliginde mail ya da benzeri seyler yapip sonuc alanlar oldu mu acaba?
Kardeşim çok geçmiş olsun acaba önceden tekrar muayene alıp bu kişinin hastalıgı yoktur gibi bir ibareyle mi gitmek lazımİtiraz için mail attım defalarca, hala dönüş yok bir umut bekledim ama yok yani inanılmaz üzgünüm elenmeme sebep olan hastalık meğer bende yokmuş ek tetkik yaptım o şekilde öğrendim, itiraz mailime de raporları ekledim ama nafile
Cok gecmis olsun.ne zaman attiniz acaba maili?İtiraz için mail attım defalarca, hala dönüş yok bir umut bekledim ama yok yani inanılmaz üzgünüm elenmeme sebep olan hastalık meğer bende yokmuş ek tetkik yaptım o şekilde öğrendim, itiraz mailime de raporları ekledim ama nafile
Çok pişman oldum gitmediğime ben ön sağlık öncesi.. daha doğrusu korkumdan gitmedim ya varsa diye, boşver orada ne olacaksa olsun dedim ve olan oldu, gerçekten inanılmaz üzgünüm bu konuda ve bir daha hayatımın sonuna kadar başvuramicam çünkü sağlıktan elenmiş olarak gözükücem sistemden.. diğer şirketler de aynı bence sağlık şartlarındaKardeşim çok geçmiş olsun acaba önceden tekrar muayene alıp bu kişinin hastalıgı yoktur gibi bir ibareyle mi gitmek lazım
Ayrıca, pegasus ve sunexpres başvurları yap bence thy kadar katı degıller.
Bence denemende fayda vardır.
Geçen çarşamba attım, cuma hastaneye gidip raporlarımı alıp yeniden raporlarımı sunup mail attım, bugün yeniden attım, attım da attım ama maalesefCok gecmis olsun.ne zaman attiniz acaba maili?
Şahsi önerim şansınızı yüz yüze denemeniz. Gidip süreciniz hakkında kendinizi ifade edin bence.Geçen çarşamba attım, cuma hastaneye gidip raporlarımı alıp yeniden raporlarımı sunup mail attım, bugün yeniden attım, attım da attım ama maalesef
Bende cuma gunu attim.doktorum olmadigi icin ek raporu gec aldim.bir gelisme olacagini sanmiyorum ama bir umut bekliyorumGeçen çarşamba attım, cuma hastaneye gidip raporlarımı alıp yeniden raporlarımı sunup mail attım, bugün yeniden attım, attım da attım ama maalesef
Gorusturceklerini sanmiyorum iceri alipŞahsi önerim şansınızı yüz yüze denemeniz. Gidip süreciniz hakkında kendinizi ifade edin bence.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.