Pozisyon veya İlan Adı
Motor bakım teknisyeni
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Myook

Premium
Üye
2 Nis 2026
22
2
0
Meslek
Teknik
Şuan ilanda olan motor bakım teknisyeni ilanım değerle dirmeye alındı ve bir mail geldi gerekli olan dosyaları yüklenmesi ve kontrolü hakkında başka bu şekilde mail alan var mı nezaman aldınız ve sonrasında bir mail dönüşü oldu mu olduysa ne zaman oldu

Geçtiğimiz salı bana mail geldi aynı içerikli. İleri süreçteki maili bekliyorum, muhtemelen önümüzdeki hafta içerisinde mailler düşer sırayla.

Mülakat yada sınav süreci kronılojisine hakimsen bilgi verir misin
Muhtemelen genel yetenek ve İngilizce testi üzerine komisyon ile görüşmeye davet edildikten sonra teklif edilir. Başvuru hacmi ve ilanın açık kalma süresinden de az çok anlaşıldığı üzere süreç biraz uzun sürecek gibi görünüyor.

Muhtemelen genel yetenek ve İngilizce testi üzerine komisyon ile görüşmeye davet edildikten sonra teklif edilir. Başvuru hacmi ve ilanın açık kalma süresinden de az çok anlaşıldığı üzere süreç biraz uzun sürecek gibi görünüyor.
Sağolun

• Like
Tepkiler: rtx 4060
Geçtiğimiz salı bana mail geldi aynı içerikli. İleri süreçteki maili bekliyorum, muhtemelen önümüzdeki hafta içerisinde mailler düşer sırayla.
Merhaba bu cumartesi için sınav davet maili atıldı çok stresli sorular hakkında bilginiz var mı kaç dakika ne tür sorular zor mu zaman yeter mi

hocam ben uçak elektrik elektroniğin lisans bölümünden mezunum. lisans veya önlisansın bi farkı var mı ki
Hocam başvuruda ben önlisans görmedim birkaç arkadaşta sınava davet maili geldi diyince acaba önlisans başvuruda yokmuydu diye düşündüm bir an

Merhaba bu cumartesi için sınav davet maili atıldı çok stresli sorular hakkında bilginiz var mı kaç dakika ne tür sorular zor mu zaman yeter mi
Hocam valla hatırlamıyorum ama internetten ulaşacağınız örnek genel yetenek testine tarz olarak yakın.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.