Ü
Üye silindi 11081
istersenizocak ayında, sınavı geçtim. crm sonuç bekliyorum. Kırmızı reçeteli ilaç da antidepresan vs değil yaa. Dehb öyle hemen iyileşilen bir rahatsızlık da değil. Ben öyle bi sorun yaşasam en iyi ünilerden birinden dereceyle mezun olmam ya da psikometrik testleri geçemem zaten tedavi olmadan. Bana yazılan ilaç raporunu da almadığım çok açık sgk'da görünüyor. Durum her ne kadar kendi kendini ispatlasa da sıkıntı çıkıyor işte...
ocak ayında başvurunca ne zaman dönüş geldi pace tarihiniz ne zamandı ve en zorlandığınız modül hangisiydi ayrıca fizik matematikle alakalı bilgi burada çok kısıtlı onunla ilgili biraz aydınlatır mısınızocak ayında, sınavı geçtim. crm sonuç bekliyorum. Kırmızı reçeteli ilaç da antidepresan vs değil yaa. Dehb öyle hemen iyileşilen bir rahatsızlık da değil. Ben öyle bi sorun yaşasam en iyi ünilerden birinden dereceyle mezun olmam ya da psikometrik testleri geçemem zaten tedavi olmadan. Bana yazılan ilaç raporunu da almadığım çok açık sgk'da görünüyor. Durum her ne kadar kendi kendini ispatlasa da sıkıntı çıkıyor işte...