Merhaba, 2021 yılında psikiyatri ziyaretim olmuştu uyku döngümün kayması üzerine ve tek seferlik ilaç yazıldı. Ön değerlendirme muayenesinde doktor kurula bırakacağını söyledi ve sonrasında telefondan arandım ve epikriz belgem talep edildi. Epikriz belgesini hastaneden aldıktan sonra doktorum farklı yerde çalıştığı için gittim ve kendisine düzenlettim, imzalattım. Belgede herhangi psikolojik rahatsızlığım olmadığım ibaresi mevcuttu ve tek seferlik ziyaret olduğu, ilacı alıp kullanmadığım gibi detaylar vardı. 24 Temmuz’da thy psikiyatrisi ile yaklaşık 1.30 saatlik görüşmemiz oldu ve kendisi en ufak detaylara kadar sorular sordu ve hepsini cevapladım. Sonrasında gene thy psikoloğuna yönlendirildim ve MMPI testi doldurdum ve bu testte yaklaşık 2 saat süren bir test. Forumda mmpi testi doldurursan muhtemeln doktor geçirir tarzı yorumlar okudum ve 3 hafta boyunca olumsuz mail almayınca çok heveslenmiştim. Zaten başvuru aşamasında 3 yıl ibaresi vardı ve 3 yıldan daha eski bir ziyaretti ama bu sene 3 yıl ibaresi kaldırılmış. Pazartesi günü yani 3 haftanın sonunda olumsuz maili aldım maalesef. İtiraz gibi değil de mmpi sonuçlarımı istedim çünkü eğer kalmışsam benim bir psikolojik rahatsızlığım var demek ve bende bunu bilmek isterim doğal olarak ancak geri dönüşleri test sonuçlarını paylaşamıyoruz psikiyatrik özgeçmişinizden dolayı şeklinde oldu. Keşke bu bana epikriz belgesi talep edilmeden mnce söylenseydi gidip farklı şehirden belge almak zorunda kalmazdım ya da İstanbulda doktoruma gidip belgeyi doldurtmak zorunda kalmazdım. 1.5 senedir süreçteyiz ve sürecin bu şekilde bitmesi beni gerçekten aşırı üzdü keşke tanıdığım, tanıdıklarımız olsaydı da hiç mülakat, muayane gibi şeylerle uğraşmadaydık. Umarım herkes için süreç en hayırlısı olur.