Pozisyon veya İlan Adı
tecr

Esprr

Üye
27 Eyl 2025
68
5
5
Meslek
Kabin
Arkadaşlar e nabızda gizli tanımız olup olmadığına nasıl bakıyoruz benim bildiğim yok ama yanlışlıkla falan olduysa düzeltmek için soruyorum

Birisi forumda il ve ilçe sağlık müdürlüklerinin yardımcı olduğunu söylemişti sanırım

e-nabız uygulamasını indirin. Güvenlik kısmına tıkladıktan sonra bilgilerinize erişimi tüm hekimler için seçeceksiniz. Sağlık Müdürlüğü'ne gitmenize gerek yok.

• Like
Tepkiler: auberfae
e-nabız uygulamasını indirin. Güvenlik kısmına tıkladıktan sonra bilgilerinize erişimi tüm hekimler için seçeceksiniz. Sağlık Müdürlüğü'ne gitmenize gerek yok.
çok teşekkür ederim bir de ön sağlık muayenesi mülakata girdiğimiz aynı binada mı acaba ve nasıl giyinmeliyiz bilginiz var mı

çok teşekkür ederim bir de ön sağlık muayenesi mülakata girdiğimiz aynı binada mı acaba ve nasıl giyinmeliyiz bilginiz var mı
Hayır aynı binada değil. Güvenlik yönlendirir sizi. Mülakattaki gibi resmi giyinmenize gerek yok ama salaş da giyinip gitmemenizi öneririm.

Eylül'de başvurup mülakata çağrılan oldu mu? Ağustos'lar çağrıldı diye gördüm ama Eylül'e hiç denk gelmedim

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.