Bende chicago yapmıştım ama son seçenek de New Orleans’tı. Onun da adı hiç geçmiyordu. Neyse olumlu sonuç almışım. Heralde doğru yaptık :)
Soruda şöyle diyordu. Tek aklımda kalan soru da bu aslında, zordu biraz. New Orleans adı hiç geçmiyor. Ama Chicago ya gitmekten vazgeçtik ve bir yere gittik diye aklımda kaldı. Tebrikler bu arada. Umarım bana da gelir. İlk mail de bana geç gelmişti, umarım olumlu sonuç alırım sizin gibi.

Soruda şöyle diyordu. Tek aklımda kalan soru da bu aslında, zordu biraz. New Orleans adı hiç geçmiyor. Ama Chicago ya gitmekten vazgeçtik ve bir yere gittik diye aklımda kaldı. Tebrikler bu arada. Umarım bana da gelir. İlk mail de bana geç gelmişti, umarım olumlu sonuç alırım sizin gibi.
bana hala mail gelmedi olumsuzlar geç gelior falan yazılıyor:((

Bana da olumlu mail geldi ama maildeki İngilizce video mülakatından sonra gerçekleşecek "Take Off Talks buluşması" ibaresi enteresan geldi. Daha önce böyle bir uygulama var mıydı? Tecrübesi olanlar paylaşabilirler mi? Teşekkürler.

Bahsettiğiniz video mülakat yöntemi Take Off JR alım sürecinde bahsettiğiniz gibi yapay zeka ile yapıldı. Önümüzdeki günlerde bilgilendirdiklerinde birlikte görürüz tabii ancak bence kabin memurluğu işe alımındaki bu söz konusu video mülakat insanla birebir konuşma üzerine olacak. Tabii sizin dediğiniz şekilde de olabilir.
peki online video mülakatlar ağustos gibi mi başlar? ben mesela son gün başvurdum

Selamlar ben de 8 haziran cumartesi sınava girmiştim az önce olumlu maili geldi. Herkese başarılar dilerim

Merhaba İngilizce sınavını olumlu bir şekilde tamamlayanlara şimdiden başarılar...
Gözlük kullanıyorum ve belirtilen şartların üzerinde bir numara kullanıyorum gözümün çizilme durumu var.
Çizdirme kabul edilir mi ? Bu konu hakkında bilgisi olan birisi beni aydınlatabilir mi ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.